El 10 de maig comença la preinscripció a l’escola bressol municipal Marta Mata

Dijous, 6 de maig de 2021 a les 12:30

El període de preinscripció restarà obert del 10 al 21 de maig i, tal com ja es va fer l’any passat amb motiu de la pandèmia, es podrà fer de manera telemàtica enviant la documentació requerida al correu ebmartamata@canovelles.cat.

Per realitzar la preinscripció telemàtica a l’EBM Marta Mata, l’únic centre educatiu que depèn directament de l’Ajuntament de Canovelles, cal omplir la sol·licitud de preinscripció, recopilar la documentació necessària, i enviar-la al correu electrònic ebmartamata@canovelles.cat.

La documentació requerida és la següent (s’admetran documents escanejats o fotografiats):

  • Sol·licitud de preinscripció al primer cicle d’educació infantil en llars d’infants públiques. La trobareu aquí.
  • Fotocòpia del DNI o NIE del pare i de la mare o de qui tingui la custòdia de l’infant. 
  • Fotocòpia del Llibre de Família o document que acrediti la filiació de l’infant.
  • Fotocòpia de la TSI de l’infant (Targeta Sanitària Individual).

D’altra banda, també podeu aportar documentació extra a efectes d’aconseguir punts, com per exemple el títol de família nombrosa o monoparental. (Podeu consultar la documentació detallada, la puntuació i el calendari als documents adjunts).

Un cop enviada la sol·licitud i la resta de documents, rebreu resposta amb la confirmació d’haver rebut bé la documentació i on se us assignarà el número per al sorteig.

Per a qualsevol aclariment o ajuda que necessiteu, podeu contactar amb l’escola bressol municipal Marta Mata al telèfon 93 744 58 75. D’altra banda, aquelles famílies que no disposin de mitjans electrònics i necessitin presentar la preinscripció de manera presencial, poden sol·licitar cita prèvia trucant al mateix telèfon.

Darrera actualització: 06.05.2021 | 12:41