Dijous 5 de desembre, Canovelles encén els llums de Nadal

Dilluns, 2 de desembre de 2019 a les 14:35

A Canovelles, el dijous 5 de desembre a les 19.30 hores, es realitzarà l’encesa dels llums de Nadal. D’aquesta manera es donarà el tret de sortida oficial a l’època més màgica de l’any. L’acte, que començarà a la plaça de la Font del Mil·lenari i acabarà a la recentment anomenada plaça de Núria Miralles i Creus, comptarà amb la participació d’una desena d’entitats.

L’encesa de llums es realitzarà a la plaça de la Font del Mil·lenari i, a continuació, tindrà lloc una cantada de Nadales i diverses actuacions itinerants fins a arribar a la plaça de Núria Miralles i Creus, on l’alcalde de Canovelles dirà unes paraules per donar la benvinguda al Nadal i on continuaran les nadales i les actuacions de ball i foc. Per acabar, es realitzarà una xocolatada solidària en favor de la Marató de TV3, que enguany està destinada a les malalties minoritàries.

Amb tot, es tracta de l’encesa dels llums de Nadal més participativa dels últims anys i és que prop d’una desena d’entitats i col·lectius participaran en l’acte: Casa de Andalucía, Comerç Actiu Canovelles, Cor de Gospel de l’associació Betesda, Coral Rosa de Bardissa, Diablesses de Foc, Dones Gitanes Emprenedores, AFA escola Els Quatre Vents, Hogar Extremeño, El Local,  Lucharett por ti princesa.

Cal destacar també que enguany el pressupost dels llums de Nadal s’ha incrementat considerablement. L’Ajuntament i l’Associació Comerç Actiu Canovelles han fet un esforç per guarnir tot el municipi i, molt especialment els eixos comercials i les zones més transitades. En total s’han instal·lat dues cortines de llum, l’arbre de la plaça Núria Miralles i Creus, més d’una desena de tires de llum per als arbres, més d’una trentena d’estructures per als fanals, i estructures de llums a diversos equipaments municipals com el Centre Cultural o el Teatre Auditori de Can Palots.

Darrera actualització: 02.12.2019 | 14:36