Del 20 al 23 de setembre, dinamitzem els Camins Escolars

Divendres, 16 de setembre de 2022 a les 11:00

El clown Santi Mondragón acompanyarà l’alumnat de les escoles de primària als seus centres educatius amb l’objectiu de mostrar-los els itineraris senyalitzats que han de seguir els infants per anar i tornar de l’escola a peu i de manera segura. 

Enguany, el fil conductor serà la ciència: Un estrident científic guiarà els infants dels del Centre Cultura i fins a la seva escola mostrant-los les marques i els itineraris més adients per anar a peu a l’escola. Així, des del dimarts 20 al divendres 23, es donarà a conèixer una ruta diferent cada dia.

Els Camins Escolars són itineraris senyalitzats al terra que, mitjançant diferents colors, indiquen el camí que els alumnes han de recórrer fins a arribar al seu centre educatiu. Així, els alumnes que van a l’escola Congost han de seguir les marques blaves, els que van a l’escola Joan Miró cal que no perdin de vista les marques taronges, les liles indiquen el recorregut fins a l’escola Els Quatre Vents i les verdes marquen el camí fins a l’escola Jacint Verdaguer.

El punt de sortida dels recorreguts serà el Centre Cultural, situat a la plaça de la Joventut. Mentre que l’hora de sortida i l’itinerari serà el següent:

  • Dimarts 20 de setembre: Sortida a les 8.30 hores cap a l’escola Joan Miró.
  • Dimecres 21 de setembre: Sortida a les 8.30 hores cap a l’escola Congost.
  • Dijous 22 de setembre: Sortida a les 8.20 hores cap a l’escola Jacint Verdaguer.
  • Divendres 23 de setembre: sortida a les 8.00 hores cap a l’escola Els Quatre Vents.

La iniciativa s’emmarca dins la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra del 16 al 22 de setembre i que té per objectiu promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Darrera actualització: 16.09.2022 | 10:57