Del 18 al 22 de novembre es realitzaran les obres d’asfaltat i accessibilitat al carrer de Sant Jordi

Dimecres, 13 de novembre de 2019 a les 09:50

La setmana del 18 al 22 de novembre es realitzaran les tasques d’asfaltat al carrer de Sant Jordi i es construiran tres cruïlles elevades. Les actuacions comportaran la prohibició d’estacionament de vehicles, restriccions al trànsit i modificacions a la línia de bus L3.

A partir del dia 18 s’iniciaran les tasques per renovar l’asfalt del carrer de Sant Jordi, entre els carrers de la Unió i de la Indústria. Es tracta d’un dels carrers centrals de la barriada nova, barri on s’estan realitzant diverses actuacions de millora de l’asfaltat, voreres i accessibilitat. L’actuació també servirà per elevar tres cruïlles del carrer de Sant Jordi, les que travessen amb el carrer de la Unió, amb el carrer de la Riera, i amb el carrer Diagonal. L’objectiu és millorar l’accessibilitat i la seguretat dels vianants, i reduir la velocitat dels vehicles que hi circulen.

Cal destacar que les obres s’emmarquen en un pla de millora integral del municipi que inclou actuacions a altres punts de Canovelles com el polígon industrial de Can Castells i el barri de Can Duran.

Afectacions mentre es desenvolupin les actuacions

Les actuacions al carrer de Sant Jordi comportaran la prohibició d’aparcament des del dilluns dia 18 a les 8.00 hores fins a la finalització de les obres. De la mateixa manera, la circulació de vehicles també es veurà restringida. Mentre es desenvolupin les obres s’anirà tallant, de manera successiva, la circulació als carrers laterals com els carrers de la Verge de Fàtima, del Pi, Diagonal o de la Riera. A més, de les 8.00 hores a les 19.00 hores no es podran fer servir els guals privats. No obstant això, durant la nit els carrers restaran oberts al trànsit.

Pel que fa al transport públic, es veurà afectada la línia 3 de bus. Concretament, del 18 al 22 es modificarà lleugerament el recorregut i s’anul·larà la parada de la plaça Europa. Les persones que habitualment fan ús d’aquesta parada, podran pujar o baixar a la del carrer de la Indústria, situada davant del CAP de Canovelles. A més, els horaris de la línia es podran veure afectats i podrien patir retards al llarg de la setmana.

Darrera actualització: 13.11.2019 | 09:42