Deixa’m que t’expliqui una història

Dimecres, 29 de juny de 2022 a les 12:30

Així s’anomena la nova temporada d’Escena grAn que proposa prop d’una setantena d’espectacles i concerts de setembre de 2022 a gener de 2023.

No hi faltaran noms com Sergio Dalma, Els Catarres, Ladilla Rusa, L'oreneta, La trena, David Carabén, Transbord, Blaumut, Sonoma, Els Pets, Els Pastorets, concerts amb l'Orquestra de Cambra de Granollers i els cors de l'SCAU, Xarim Aresté o Paula Grande, entre d'altres.

Al Teatre Auditori Can Palots la programació començarà el 9 d’octubre amb La del soto del parral de l’Aula Lírica de Granollers. El 15 d’octubre, el teatre acollirà l’espectacle Solo llamé para decirte que te amo, una obra escrita i dirigida per Nelson Valente que mostra com una trucada et pot canviar la vida. En FaIxedes i en Xuriguera aterraran a Can Palots el 21 d’octubre amb Ni rastre del que van ser. El 22 d’octubre, el teatre s’omplirà de màgia amb Lumière. El 12 de novembre, arriba la proposta juvenil Transbord de Malvasia produccions, sobre la vida d’un jove trans. I el 25 de novembre, s’ha programat l’espectacle d’humor Tiempo al tiemo, de Sara Escudero. El 26 de novembre la música familiar de Tararí, de la companyia Com sona?, omplirà el Teatre Auditori. I al desembre, gaudirem de la música de Calle Godó, el grup de la canovellina Laura Godó, i del teatre d’objectes de Corolis. Companyia de Titiriteros amb l’espectacle Pasos largos. La temporada acabarà al gener, amb l’espectacle de música familiar Mozartland i amb l’obra de teatre Família impossible de la Sala Flyhard.

Cal destacar que el 30 de setembre tindrà lloc l’homenatge a Miguel Hernández, Dejadme la esperanza, interpretat per Emilio Gutiérrez Caba i que va ser ajornat la passada primavera.

Venda d’entrades i abonaments

A partir de dimecres 29 de juny ja es podran fer els abonaments de temporada, a partir de les 10.30 h a taquilles del Teatre Auditori de Granollers i en línia les 24 h, tots els dies de la setmana. I a partir de dijous 30 de juny ja es podran comprar entrades individuals pels espectacles de la nova temporada. L’horari especial de taquilles d'aquests dos dies és de 10.30 a 13 h i de 17 a 19.30 h.

Després d'aquests dies, les taquilles del Teatre Auditori de Granollers, punt de venda de tot Escena grAn, obriran en l'horari habitual: dijous de 10 a 13.30 h i de 17 a 19.30 h i divendres de 17 a 19.30 h.

 

 

Darrera actualització: 29.06.2022 | 12:28