De 10 a 10: viu la màgia del comerç a Canovelles

Dilluns, 3 de juny de 2019 a les 11:00

Amb el lema "Viu la màgia del comerç a Canovelles", el proper divendres 7 de juny l'associació de comerciants Comerç Actiu Canovelles celebrarà la tradicional festa del "Canovelles de 10 a 10".

Com cada any per aquestes dates, amb la jornada de "Canovelles de 10 a 10" el comerç dóna el tret de sortida a la campanya d'estiu amb propostes sempre divertides i buscant la participació del poble a les activitats que es fan, tant a nivell particular a cada comerç, com col·lectivament, en els carrers del poble. Una jornada festiva que ens deixa a les portes de la Festa Major.

Canovelles de 10 a 10 és la festa del comerç, és una festa de colors i activitats a les botigues i als carrers. El fil conductor d'aquest any serà el món del circ.

La proposta d'activitats al carrer serà variada: de 16 a 19 h hi hauran espectacles itinerants de circ: màgia al carrer Diagonal, pallassos al carrer de la Indústria i malabars al carrer Diagonal. De 19.15 a 20 h es reuniran a la Plaça de la Joventut per l'espectacle fi de festa.

Cada comerç organitzarà durant tot el dia activitats relacionades amb el món del circ i oferirà diferents tipus de promoció: descomptes del 10%, promocions a 10 €, sortejos, etc... Alguns bars i restaurants oferiran menús especials a 10 €.

Amb l'objectiu d'incentivar la imatge dels comerços i promocionar l'associació a les xarxes socials, s'organitzarà un concurs d'aparadors a l'Instagram on els seguidors podran escollir l'aparador que més els hi agradi.

Amb aquesta jornada, Comerç Actiu Canovelles pretén dinamitzar el comerç de proximitat i fer difusió dels valors dels comerços associats: qualitat, tracte personalitzat i compromís amb el poble i el medi.

Darrera actualització: 03.06.2019 | 11:49