Cròniques de la Festa Major 2021. Dia 2

Dissabte, 24 de juliol de 2021 a les 10:15

Gemma Duran, periodista de Canovelles i vinculada a diverses entitats del municipi, és la relatora de la Festa Major 2021. Podeu seguir els seus textos a través de la pàgina web de l’Ajuntament, del compte d’Instagram i també de la pàgina de Facebook! A continuació teniu la primera, referent al divendres 23 de juliol.

Dia 2. Les veïnes

L’Associació de Veïns de l’Avinguda Canovelles fa 25 anys. És una entitat que personalment aprecio i estimo. Any rere any són els que enceten les petites grans festes de barris de Canovelles a principis de juliol, amb la seva eterna orquestra i una taula llarguíssima plena de coneguts veïns menjant una paella deliciosa que massa vaig trigar en descobrir.

Organitzar un esdeveniment exitós té mèrit, però el que té mèrit de debò i mereix el meu respecte i admiració profunda és la constància d’existir durant 25 anys. La perseverança i mantenir-se dempeus tot i els inevitables daltabaixos. Per molts anys més!!

Aquests darrers 2 anys la festa del barri s’ha anul·lat inevitablement per la situació, però ells, incansables, continuen i continuaran la seva tasca.

I no solament ells, totes les associacions de veïns, tots els col·lectius, entitats i associacions de Canovelles. Serveixi aquest text com un reconeixement a totes les persones que s’organitzen per treballar per algun objectiu comú: cultural, social, veïnal,... De vosaltres neixen les millors coses que tenim.

I a banda del pregó, les ganes de festa es respira al carrer: grups de gent que munta activitats, sopars, vermuts... qualsevol excusa és bona per passar aquesta calorada dels capvespres fora de casa i fent una mica més lleugeres les restriccions a les que inevitablement estem avesats.

Vull aprofitar un dia més aquest espai privilegiat per, un cop més, recordar la importància de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries i fer un bon ús del seny per poder passar-ho bé avui i cada dia de la Festa Major. Cuidem-nos!

Darrera actualització: 24.07.2021 | 10:22