Cròniques de la Festa Major 2020. Dia 4

Dilluns, 27 de juliol de 2020 a les 11:00

Gemma Duran, periodista de Canovelles i vinculada a diverses entitats del municipi, és la relatora de la Festa Major 2020. Podeu seguir els seus textos a través de la pàgina web de l’Ajuntament, del compte d’Instagram i també de la pàgina de Facebook! A continuació teniu la quarta, referent al diumenge 26 de juliol.

Dia 4

Al quart dia que vam llevar en l’indret més insòlit que he vist mai, i vaig veure que la CAN assenyalava un punt imprecís del l’horitzó i començava a caminar. Així que amb n’OVELLA ens hem preparat i hem caminat junts cap allà on ens porta la petita.

Aprofitant tota la paciència apresa aquests dies, he parlat amb n’OVELLA a veure si esbrino d’on són aquests dos marrecs i què em volen ensenyar rere totes aquestes històries.

N’OVELLA m’explica tot el que va viure al planeta dels Balcons: el seu lloc preferit de la galàxia.

-          Tothom està als seus balcons: els cuiden, els decoren i tenen cura dels seus des d’allà.

-          Crec que un dia jo també el vaig visitar... – dic, lacònica

-          Aquelles persones saben tot el que cal saber de vincles.

-          I no s’avorreixen d’estar sempre als seus balcons?

-          I ara! El temps que has passat cuidant el teu balcó és el que l’ha fet tan important. Ho entens?

A la fi del dia vam arribar a un indret força conegut per a mi, el descampat del Teatre Auditori Can Palots, que imponent s’alçava al davant. A partir d’aquí ja em puc moure amb més confiança i llibertat, és el meu territori ens guio fins un racó tranquil. Demà ja és el darrer dia de Festa Major?

Acompanyeu-nos en el petit viatge pels mons de la petita CAN i el petit OVELLA, aquest any en aquesta Festa Major ben excepcional i especial, però sobretot: Cuidem-nos!

Darrera actualització: 27.07.2020 | 11:06

Imatges

gegants