Cosidores voluntàries confeccionen mascaretes

Dilluns, 23 de març de 2020 a les 14:00

Canovelles recull roba i cinta per poder confeccionar les mascaretes, i cerca la col·laboració de professionals que puguin disposar d’esterilitzadors.

Prop d’una vintena de cosidores voluntàries estan confeccionant mascaretes per poder-les lliurar a la residencia de gent gran i als comerciants de Canovelles que mantenen els seus establiments oberts i garanteixen l’abastiment a la població. En aquest sentit, les cosidores fan una crida per tal d’aconseguir roba de cotó i cintes per poder confeccionar les mascaretes.

Aquelles persones o empreses que disposin de roba i/o cintes, les poden lliurar al Centre Cultural de Canovelles, de dilluns a divendres en l’horari de 12 a 14 hores. Per tal d’evitar coincidir amb altres persones i garantir les mesures de seguretat adients, es demana als donants que abans de portar el material al Centre Cultural, truquin al telèfon 93 840 24 94 i concertin el moment d’entrega.

També es busquen professionals o empreses que disposin d’esterilitzadors per poder esterilitzar les mascaretes que s’estan confeccionant per iniciativa ciutadana. Aquells que vulguin col·laborar només s’han de posar en contacte amb el servei de promoció econòmica a través del telèfon 93 846 39 90.

Recollida de material ja confeccionat

D’altra banda, l’Ajuntament de Canovelles impulsa una recollida de material ja confeccionat de protecció davant el coronavirus, siguin mascaretes, bates d’un sol ús, o EPI’s. Així, es prega que totes aquelles empreses o particulars que disposin de material i vulguin col·laborar també ho lliurin al Centre Cultural, de dilluns a divendres en l’horari de 12 a 14 hores, trucant prèviament al telèfon 93 840 24 94 per concertar el moment d’entrega.

Tot el material que s’aconsegueixi serà distribuït entre els professionals que, durant aquests dies de confinament, han de seguir treballant en contacte amb la ciutadania. Concretament, seran distribuïts entre els comerciants de les botigues que resten obertes, els professionals dels serveis municipals que fan atenció directa a persones vulnerables, policia local, o professionals sanitaris del CAP o de l’Hospital de Granollers.

Darrera actualització: 23.03.2020 | 14:06