Continuen a bon ritme les obres de millora al polígon de Can Castells

Dimarts, 28 de gener de 2020 a les 14:25

Ja han començat les tasques de millora de l’asfaltat i accessibilitat al polígon industrial de Can Castells. Les obres consisteixen reparar els trams de calçada en mal estat així com millorar l’accessibilitat a les cruïlles d’aquesta zona. L’actuació afecta alguns dels eixos centrals del polígon, concretament al passeig de la Ribera, a l’avinguda de Can Castells i als carrers de Barcelona, d’Isaac Peral, de Carles Buïgas i de la Indústria.

El temporal de la setmana passada va obligar a endarrerir l’inici d’aquesta actuació, que finalment ha començat aquest dilluns i s’allargarà fins al 3 de febrer. L’únic carrer afectat per la modificació de dates és el passeig de la Ribera: en aquesta via l’actuació es realitzarà els dies 31 de gener i 3 de febrer.

Les obres consisteixen en la reparació de tots a aquells trams de carrer que es troben en mal estat i que dificulten la circulació dels vehicles que diàriament accedeixen i surten de les naus ubicades al polígon. A més, també inclouen la millora de l’accessibilitat d’algunes cruïlles i la instal·lació de tres ressalts per reduir la velocitat i millorar la seguretat dels vianants. 

En una segona fase, que tindrà lloc més endavant, s’executaran treballs de reparació d’asfalt a la part sud del polígon de Can Castells, concretament al carrer de la Indústria entre el la Ronda Nord i el carrer de Carles Buïgas, així com al carrer de Juan de la Cierva entre el Passeig de la Ribera i el carrer de Barcelona.

Cal destacar que aquesta actuació forma part d’un pla de millora integral del municipi en què també s’emmarquen les actuacions realitzades a la Barriada Nova durant el mes de novembre de l’any passat, així com les que es duran a terme al barri de Can Duran i altres localitzacions del nucli urbà.

Darrera actualització: 28.01.2020 | 14:23