Concurs de TikTok per commemorar el 8M

Dijous, 25 de febrer de 2021 a les 12:45

L'Ajuntament de Canovelles presenta "Canovelles per la Igualtat", concurs que insta la ciutadania a la creació de vídeos a TikTok. El concurs s'emmarca dins d'una iniciativa nacional al voltant del 8 de març i en la qual participaran nombroses localitats.

L'Ajuntament de Canovelles presenta "Canovelles per la igualtat", concurs que, al voltant del hashtag #Canovellesperlaigualtat, recopilarà vídeos a la xarxa social TikTok per conscienciar i lluitar per la igualtat de gènere i en oposició al masclisme. El certamen s’emmarca en la programació especial per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

Per participar no és necessari disposar d'equips professionals, n'hi haurà prou amb un mòbil i una bona història per explicar! Formar part del concurs és tan senzill com pujar un vídeo a la plataforma Tik Tok amb el hashtag del concurs i omplir el següent formulari d'inscripció, on també es poden consultar les bases. Hi poden prendre part totes les persones que visquin, estudiïn o treballin a Canovelles.

Els vídeos han de complir la temàtica proposada: la lluita per la igualtat de gènere (igualtat en l'esport, d’oportunitats laborals i en les tasques domèstiques, la denúncia de les relacions tòxiques, l’empoderament, els micromasclismes, etc.). La durada màxima de cada peça és de 60 segons, i es poden utilitzar totes les possibilitats creatives que proporciona TikTok.

El concurs compta amb dos premis, un primer premi dotat amb 200 euros i un segon premi dotat amb 100 euros. La data límit per a la inscripció és el 10 de març i les persones guanyadores es donaran a conèixer el 16 de març.

La iniciativa es troba emmarcada dins del projecte nacional "Rodando por la igualdad", que aglutina diversos certàmens locals similars amb temàtica d'igualtat de gènere. Les obres guanyadores de cada concurs local competiran entre elles per determinar la millor obra en l’àmbit nacional, premiada amb  500 euros, que es donarà a conèixer el 25 de març.

 

 

Darrera actualització: 25.02.2021 | 12:44