Comencen les obres per reasfaltar part del nucli urbà de Canovelles

Divendres, 15 d'octubre de 2021 a les 15:50

Del dilluns 18 al divendres 22 d’octubre de 21 es durà a terme la primera fase dels treballs d’arranjament de l’asfalt del nucli urbà de Canovelles. Les actuacions afectaran alguns carrers compresos entre els carrers del Roser, de Bellumnt i de Can Gurgui.

Concretament s’actuarà als següents carrers tal com indica el calendari, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin:

  • Dilluns18: arranjaments previs a l’asfaltat als carrers de Camprodon i de Bellmunt
  • Dimarts 19 arranjaments previs a l’asfaltat als carrers d’Enric Granados i d’Isidre Duran
  • Dimecres 20: arranjaments previs a l’asfaltat als carrers de Tagamanent i dels Cingles de Bertí
  • Dijous 21: asfaltat als carrers de Camprodon, d’Isidre Durant i d’Enric Granados
  • Divendres 22: asfaltat als carrers de Bellmunt, de Tagamanent i dels Cingles de Bertí.

Aquesta actuació s’emmarca dins el pla de millora d’asfaltats, voreres i accessibilitat que pretén donar solució a les problemàtiques actualment existents a diversos carrers del centre urbà del municipi, del barri de Can Duran i del polígon industrial de Can Castells. El pla de millora compta amb un pressupost de més de 850.000 euros i l’executa l’empresa Firtec SA.

Cal destacar que els carrers de la Verge de Bellulla, de Figaró i una part del carrer de Bellmunt s’executaran al llarg de les properes fases incloses dins el mateix pla de millora.

Afectacions durant les actuacions

Pel que fa a la circulació de vehicles, en funció de la fase d’asfaltat en què es trobi cada carrer, es produiran talls puntuals que seran degudament senyalitzats i derivats.

D’altra banda, es podran produir afectacions puntuals en les entrades i sortides dels guals privats, que seran ateses de forma personalitzada.

A més, la línia L4 de bus no podrà circular pel carrer de Camprodon entre les 8 i les 15 hores de dilluns, i entre les 8 i les 19 hores del dimarts, veient modificat el seu traçat puntualment.

Darrera actualització: 15.10.2021 | 16:00