Comença la segona fase per reasfaltar part del nucli urbà de Canovelles

Dilluns, 29 de novembre de 2021 a les 13:30

Del 30 de novembre al 3 de desembre es realitzarà la segona fase dels treballs d’arranjament de l’asfalt del nucli urbà de Canovelles. Les actuacions afectaran els carrers de la Verge de Fàtima, del Pi, de Catalunya, del Nord, del Prat, del Rec, del Molí de la Sal, de Sant Eudald, Indústria i de la Verge del Pilar.

Concretament, s’actuarà als següents carrers tal com indica el calendari, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin:

  • Dimarts 30: arranjaments previs a l’asfaltat als carrers de Verge de Fàtima, Pi, Catalunya i Travessera Nord.
  • Dimecres 1: asfaltat als carrers de Verge de Fàtima, Pi, Catalunya i Travessera Nord. I arranjaments previs a l’asfaltat als carrers del Nord, del Prat, del Rec i del Molí de la Sal.
  • Dijous 2: asfaltat als carrers del Nord, del Prat, del Rec i del Molí de la Sal. I arranjaments previs a l’asfaltat als carrers de Sant Eudald, Indústria i de la Verge del Pilar.
  • Divendres 3: asfaltat als carrers de Sant Eudald, Indústria i de la Verge del Pilar.

Aquesta actuació s’emmarca dins el pla de millora d’asfaltats, voreres i accessibilitat que pretén donar solució a les problemàtiques actualment existents a diversos carrers del centre urbà del municipi, del barri de Can Duran i del polígon industrial de Can Castells. El pla de millora compta amb un pressupost de més de 850.000 euros i l’executa l’empresa Firtec SA.

Afectacions mentre es desenvolupin les actuacions

Es preveu una afectació total d’aproximadament dos dies, i en horari de 8 a 18 hores, a cada carrer. Durant aquest període no es podrà entrar ni sortir dels guals privats. Pel que fa a la circulació de vehicles, en funció de la fase d’asfaltat en què es trobi cada carrer, hi haurà afectacions o talls puntuals que seran degudament senyalitzats i derivats.

Pel que fa al transport públic, no es preveuen afectacions directes als carrers per on passen les línies 1 i 3 de bus. No obstant això, el trànsit podria ser menys fluid a conseqüència del tall de diferents carrers al centre del municipi.

Darrera actualització: 29.11.2021 | 13:16