Comença la primera fase de les obres de millora al polígon de Can Castells

Dilluns, 20 de gener de 2020 a les 12:30

A partir del dia 23 i fins al 31 de gener es realitzaran les tasques de millora de l’asfaltat i accessibilitat al polígon industrial de Can Castells. Les obres consisteixen reparar els trams de calçada en mal estat així com millorar l’accessibilitat a les cruïlles d’aquesta zona. Concretament, s’actuarà al passeig de la Ribera i als carrers de Barcelona, d’Isaac Peral, de Carles Buïgas i de la Indústria.

Durant l’actuació es repararan tots aquells trams de carrer que es troben en mal estat i que dificulten la circulació dels vehicles que diàriament accedeixen i surten de les naus ubicades al polígon. Un cop reparat l’asfalt, es realitzaran les tasques de pintura pertinents per millorar la senyalització d’alguns punts del passeig de la Ribera, del carrer de Barcelona i del carrer de la Indústria. Pel que fa a les voreres, ja s’han rebaixat alguns passos de vianants i, durant aquests dies s’acabarà de dur a terme les tasques per millorar l’accessibilitat de les persones que caminen per aquesta zona. A més, al carrer de Barcelona, s’instal·laran tres ressalts per reduir  la velocitat i millorar la seguretat dels vianants. 

En una segona fase, que tindrà lloc més endavant, s’executaran treballs de reparació d’asfalt a la part sud del polígon de Can Castells, concretament al carrer de la Indústria entre el la Ronda Nord i el carrer de Carles Buïgas, així com al carrer de Juan de la Cierva entre el Passeig de la Ribera i el carrer de Barcelona. També cal destacar que aquesta actuació forma part d’un pla de millora integral del municipi en què també s’emmarquen les actuacions realitzades a la Barriada Nova durant el mes de novembre de l’any passat, així com les que es duran a terme al barri de Can Duran i altres localitzacions del nucli urbà.

 

Afectacions durant l’actuació

L’actuació que es durà a terme del 23 al 31 de gener al polígon de Can Castells comportarà restriccions al trànsit, prohibicions d’aparcament i el tall d’algunes vies durant alguns períodes de temps determinats. Concretament, les afectacions a cadascun dels carrers on s’actuarà seran les següents:

  • Passeig de a Ribera (tram entre el carrer de Juan de la Cierva i el terme municipal de Les Franqueses del Vallès) ZONA 1

L’actuació tindrà lloc del dia 23 a les 7.00 hores fins al dia 24 a les 19.00 hores.

L’actuació comportarà la prohibició d’aparcament i, tot i que no es tallarà la via, s’habilitaran passos alternatius mentre es realitzin les tasques.

Durant el dia 27 es realitzaran treballs puntuals de senyalització horitzontal que podran afectar el trànsit de manera intermitent.

 

  • Carrer de Barcelona (tram entre el carrer de Juan de la Cierva i el terme municipal de Les Franqueses) ZONA 2

L’actuació tindrà lloc el dia 27 de 7.00 a 19.00 hores.

L’actuació comportarà la prohibició d’aparcament i el tall de la via per trams (de cruïlla a cruïlla) per tal d’oferir pas alternatiu a través dels carrers transversals. 

 

  • Carrer de Carles Buïgas (tram entre el Passeig de la Ribera i el carrer de Barcelona) ZONA 3

L’actuació tindrà lloc del dia 27 a les 20.00 hores fins al dia 28 a les 12.00 hores. L’actuació comportarà la prohibició d’aparcament i el tall complert de la via. Durant les hores indicades no podran circular vehicles ni tampoc accedir o sortir de les naus ubicades en aquest tram de carrer.

 

  • Carrer d’Isaac Peral (tram entre el carrer de Barcelona i el carrer de la Indústria) ZONA 4

L’actuació tindrà lloc del dia 27 a les 24.00 hores fins al dia 28 a les 16.00 hores.

L’actuació comportarà la prohibició d’aparcament i el tall complet de la via. Durant les hores indicades no podran circular vehicles ni tampoc accedir o sortir de les naus ubicades en aquest tram de carrer.

 

  • Carrer d’Isaac Peral (tram entre el passeig de la Ribera i el carrer de la Indústria) ZONA 5

L’actuació tindrà lloc el dia 28 de 4.00 a 19.00 hores.

L’actuació comportarà la prohibició d’aparcament i el tall complet de la via. Durant les hores indicades no podran circular vehicles ni tampoc accedir o sortir de les naus ubicades en aquest tram de carrer.

 

  • Carrer de la Indústria (tram entre el carrer d’Isaac Peral i el terme municipal de Les Franqueses del Vallès) ZONA 6

L’actuació tindrà lloc del dia 28 a les 20.00 hores fins al dia 29 a les 19.00 hores.

L’actuació comportarà la prohibició d’aparcament i el tall complet de la via. Durant les hores indicades no podran circular vehicles ni tampoc accedir o sortir de les naus ubicades en aquest tram de carrer. S’oferirà pas alternatiu a través dels carrers transversals.

 

  • Carrer de la Indústria (tram entre el carrer d’Isaac Peral i el carrer de Carles Buïgas) ZONA 7

L’actuació tindrà lloc del dia 29 a les 20.00 hores fins al dia 30 a les 19 .00 hores.

L’actuació comportarà la prohibició d’aparcament i el tall de la via per trams (de cruïlla a cruïlla) per tal d’oferir pas alternatiu a través dels carrers transversals.

A més, durant el dia 31 es realitzaran treballs puntuals de senyalització horitzontal a les cruïlles del carrer de la Indústria que podran afectar el trànsit de manera intermitent.

 

Les actuacions s’ajustaran al calendari previst sempre que les condicions meteorològiques ho permetin. No obstant això, qualsevol canvi o incidència es comunicarà a través del web de l’Ajuntament de Canovelles (www.canovelles.cat)

 

 INFORMACIÓ RELLEVANT:

  1. Abans no hagin començat les obres, per tal de resoldre dubtes, exposar qualsevol queixa o sol·licitar peticions en referència a aquesta actuació, poden adreçar-se al Departament de Serveis trucant al telèfon de l’Ajuntament, el 93 846 45 55, en horari d’atenció al públic de 8.30 a 14 hores, o bé mitjançant el correu electrònic comunicacio@canovelles.cat
  2. A més, durant el període d’execució de l’obra, i per tal de resoldre qualsevol incidència que pugui sorgir, poden contactar amb el responsable de l’empresa executora de l’actuació al telèfon 647 62 89 96.

Des del consistori es farà tot el possible per tal de facilitar i interrompre el menys possible l’activitat de les naus que es puguin veure afectades per les restriccions al trànsit. 

 

 

Darrera actualització: 20.01.2020 | 14:49

Imatges

cruïlla al carrer de la Indústria