Com realitzar la preinscripció a l’escola bressol municipal Marta Mata

Dimecres, 13 de maig de 2020 a les 11:15

Per realitzar la preinscripció telemàtica a l’escola bressol municipal Marta Mata, l’únic centre educatiu que depèn directament de l’Ajuntament de Canovelles, cal omplir la sol·licitud de preinscripció que trobareu aquí i adjuntar el DNI o NIE del pare i la mare, el llibre de família, i la targeta sanitària de l’infant. Un cop recopilats els documents cal enviar-los  al correu electrònic ebmartamata@canovelles.cat

Enguany el període de preinscripció és del 13 al 22 de maig i, a causa de la situació provocada per la Covid-19, es prioritzarà la preinscripció telemàtica. Per realitzar-la cal enviar al correu del centre, ebmartamata@canovelles.cat, la següent documentació:

  • Sol·licitud de preinscripció al primer cicle d’educació infantil en llars d’infants públiques. La trobareu aquí.
  • Fotocòpia del DNI o NIE del pare i de la mare o de qui tingui la custòdia de l’infant. 
  • Fotocòpia del Llibre de Família o document que acrediti la filiació de l’infant.
  • Fotocòpia de la TSI de l’infant (Targeta Sanitària Individual).

D’altra banda també podeu aportar documentació extra a efectes d’aconseguir punts, com per exemple el títol de família nombrosa o monoparental. (Podeu consultar la documentació detallada als documents adjunts).

S’admetran documents escanejats o fotografiats.

Un cop enviada la sol·licitud i la resta de documents, rebreu al vostre correu una contestació amb la confirmació d’haver rebut bé la documentació i on se us assignarà el número per al sorteig. Aquest anirà per ordre de recepció dels documents. Per a qualsevol aclariment o ajuda que necessiteu, podeu contactar amb l’escola bressol municipal Marta al telèfon 93 744 58 75.

Aquelles famílies que no disposin de mitjans electrònics i necessitin presentar la preinscripció de manera presencial, cal que es posin en contacte amb el centre (trucant al 93 744 58 75) per sol·licitar cita prèvia. La preinscripció es realitzarà en un espai habilitat complint les mesures de seguretat per tal de minimitzar riscos.

 

Preinscripció a escoles de primària i instituts

D’altra banda, la preinscripció per als ensenyaments segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria (de P3 fins a quart d’ESO) també es realitzarà del 13 al 22 de maig de manera telemàtica a través del portal preinscripció.gencat.cat. S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar  el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

No obstant això, del 19 al 21 de maig s’atendrà presencialment, i mitjançant cita prèvia, a aquelles famílies que no disposin de mitjans per dur a terme el procediment telemàtic.

 

Suport en el procés de preinscripció

Per la seva part, l’Ajuntament de Canovelles pretén facilitar la preinscripció a totes aquelles famílies que ho necessitin. Així, i per tal de resoldre’ls qualsevol dubte o qüestió relativa al procediment i/o la documentació necessària a adjuntar, des de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) s’atendrà a les famílies que ho desitgin telemàticament, telefònicament, o presencialment (sempre mitjançant cita prèvia i respectant les mesures de seguretat establertes). Qui ho necessiti pot contactar:

 

 

Darrera actualització: 13.05.2020 | 11:25