Canvis dels sentits de circulació al polígon de Can Castells

Dilluns, 2 de març de 2020 a les 12:20

Aquesta setmana, i després d’haver finalitzat les obres d’asfaltat al polígon de Can Castells, s’inicien les tasques de senyalització vertical i horitzontal de les cruïlles del polígon industrial. Aquesta actuació comportarà la modificació dels sentits de circulació d’alguns carrers amb l’objectiu de millorar la seguretat, evitar possibles accidents i afavorir el flux de trànsit.

El tram del carrer de Carles Buïgas entre el passeig de la Ribera i el carrer de la Indústria passarà a ser de sentit únic: només es podrà circular en direcció al riu Congost. Així, des del passeig de la Ribera no es podrà accedir a aquesta via, fet que comportarà la supressió del carril d’incorporació.

El tram de l’avinguda de Can Castells entre els carrers de la Indústria i de Barcelona passarà a ser de sentit únic de circulació en direcció a la muntanya, mentre que el tram del carrer d’Isaac Peral entre els carrers de la Indústria i de Barcelona també serà de sentit únic però en direcció al riu Congost.

L’aplicació dels canvis de direcció es realitzarà de manera progressiva a mesura que es vagin senyalitzant les cruïlles. A més, a partir del 15 de març, i un cop finalitzat el termini per tal que les empreses actualitzin i/o donin d’alta els guals, es realitzaran les tasques de pintura per senyalitzar les línies de carril i els aparcaments en línia.

Darrera actualització: 02.03.2020 | 12:21