Canovelles tanca les zones de jocs infantils i els espais públics amb instal·lacions d’ús compartit

Dilluns, 26 d'octubre de 2020 a les 14:30

L’Ajuntament de Canovelles ha adoptat mesures addicionals a les dictades per la Generalitat de Catalunya per tal d’evitar la propagació de la covid-19. Així, a banda del confinament nocturn i les limitacions horàries pel que fa a l’obertura d’establiments i equipaments, el consistori ha decidit tancar els espais públics amb instal·lacions d’ús compartit, ja sigui jocs infantils o instal·lacions per fer esport.

Davant l’elevat nombre de contagis, l’Ajuntament de Canovelles està adoptant mesures extraordinàries per tal d’evitar la propagació de la covid-19. En aquest sentit, s’ha decidit clausurar aquells espais públics que contenen elements d’ús compartit, com poden ser els jocs infantils o les zones amb instal·lacions per fer esport de manera lliure. De la mateixa manera, es demana a la ciutadania que col·laborin en el compliment de les mesures establertes.

En total s’han clausurat més d’una vintena d’espais entre els que s’inclouen jocs infantis com els de la plaça de la Joventut, els de la plaça de les Cultures o els del parc de Can Xarlet. També s’han precintat les instal·lacions esportives del passeig de la Ribera, del passeig de Lluís Companys, del pavelló Tagamanent i de la zona esportiva de Can Duran. A més, el consistori valora la possibilitat de tancar al complet alguns parcs del municipi, tenint en compte l’evolució de la situació sanitària.

Aquestes mesures se sumen a l’aplicació de les adoptades per la Generalitat de Catalunya, després de la declaració de l’Estat d’Alarma per part del govern de l’Estat. Concretament, el confinament nocturn de 22 a 6 hores i les limitacions establertes pel que fa a l’obertura d’establiments i serveis afecta principalment a dos àmbits: l’àmbit cultural, al Teatre Auditori Can Palots, i l’àmbit esportiu, en l’horari d’obertura dels pavellons.

Afectacions en l’àmbit cultural

 Pel que fa al Teatre Auditori Can Palots, de manera preventiva es modifiquen els horaris de dos dels espectacles programats: El pequeño poni, previst pel 20 de novembre, i Noucents, el pianista de l’oceà, previst pel 18 de desembre. Ambdós espectacles estaven programats per a les 21 hores i, finalment, es faran a les 20 hores per tal d’adequar-se a les restriccions horàries vigents en cas que aquestes s’allarguin en el temps.

Afectacions en l’àmbit esportiu

Pel que fa a les restriccions horàries de pavellons i zones esportives, s’estan adaptant tant la durada dels entrenaments com el nombre d’entrenaments dels equips per tal de poder seguir donant servei i garantir el tancament de les instal·lacions a les 21 hores.

 

Darrera actualització: 26.10.2020 | 14:37