Canovelles se suma a la commemoració de l’orgull LGTBI

Divendres, 26 de juny de 2020 a les 13:30

Aquest divendres el pas de vianants situat davant el local ha estat pintat amb la bandera irisada. D’altra banda, el consistori ha programat una exposició online sota el títol “El plaer de trencar la norma”, que es pot visitar aquí.

Aquest matí, personal de l’Ajuntament s’ha encarregat de transformar el pas de vianants situat davant El Local en un pas de vianants irisat. D’aquesta manera es vol donar visibilitat a les reivindicacions del dia internacional de l’orgull LGTBI, en què es recorden els disturbis de Stonewall a Nova York, USA, de 1969, que van marcar l’inici del moviment d’alliberament homosexual. A més, durant aquest dia onejarà la bandera LGTBI al pal de la Plaça de l’Ajuntament.

El plaer de trencar la norma

D’altra banda, l’Ajuntament de Canovelles ha programat una mostra anomenada “El plaer de trencar la norma”. Es tracta d’una exposició virtual de cartells sobre diversitat sexual i de gènere, un treball realitzat per SIDA STUDIO. Cadascun d’ells inclou una pregunta a la que està associada una possible resposta. Clicant sobre la pregunta, el visitant pot llegir una reflexió al blog www.kitdelplaer.com. A més, també s’anima a tothom que ho desitgi a mirar, analitzar el contingut dels cartells, i opinar a través del hashtag #elplaerdetrenacarlanorma

L’exposició pretén visibilitat la diversitat, obrir espais de llibertat, sacsejar els estereotips de gènere, expandir horitzons i mostrar les possibilitats i la satisfacció de viure fora de la norma. Es tracta d’una reivindicació sobre el dret a decidir sobre el cos, la sexualitat i la vida.

Darrera actualització: 26.06.2020 | 13:33

Imatges

lgtbi 2