Canovelles reobre el cementiri municipal de dilluns a divendres i durant dues hores al dia

Divendres, 29 de maig de 2020 a les 13:25

L’Ajuntament de Canovelles ha decidit tornar a obrir el cementiri municipal. A partir de l’1 de juny, l’espai restarà obert al públic els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 12 hores, i els dimarts i dijous de 16 a 18 hores.

Un cop assolida la fase 1 de desconfinament, i tenint en compte les mesures adoptades pel que fa a la mobilitat i l’ús d’espais públics, l’Ajuntament de Canovelles ha decidit tornar a posar a disposició de la ciutadania el cementiri municipal. L’espai restarà obert dues hores al dia, de dilluns a divendres, i alternant l’horari de matí i de tarda. Així, els dilluns, dimecres i divendres el cementiri restarà obert de 10 a 12 del matí, mentre que els dimarts i dijous l’horari per accedir-hi serà de tarda, de 16 a 18 hores.

Per poder utilitzar l’espai caldrà complir amb algunes mesures de seguretat. Així, les persones que vulguin accedir hauran de respectar les següents indicacions:

  • Les visites hauran de ser breus, de com a màxim 20 minuts.
  • Caldrà respectar l’aforament limitat a 15 persones i evitar aglomeracions.
  • Cal mantenir la distància de seguretat de 2 metres entre persones.
  • Es recomana l'ús de guants i mascareta (aquesta és obligatòria sempre que no es pugui complir amb la distància de 2 metres).

D’altra banda, queda totalment prohibit detenir-se en vies i espais comuns, com per exemple restar asseguts a bancs, i netejar o fer manteniment de nínxols i anàlegs. Per tal de garantir la seguretat, no es permetrà el contacte amb els nínxols i el mobiliari urbà.

 

 

Darrera actualització: 29.05.2020 | 13:19