Canovelles renova els jocs infantils de la plaça de Maria Duran i d’Europa

Divendres, 10 de març de 2023 a les 13:30

L’actuació contempla la renovació de l’actual paviment de cautxú per un de nou, el canvi de les tanques que delimiten l’espai i la instal·lació de nous elements de joc.

En vista que els elements ubicats a les àrees de joc infantil de les places de Maria Duran i d’Europa havien quedat obsoletes, el consistori ha impulsat la renovació d’aquests espais. L’objectiu és millorar l’espai de joc així com fer-lo més atractiu i segur pels infants que l’utilitzen.

Així, i durant aquests dies, s'estan instal·lant nous elements per substituir els jocs de fusta existents a la plaça de Maria Duran. I pròximament es canviaran els de la plaça d'Europa. Els nous són de materials més duradors, com l’alumini i el polietilè, i amb dissenys i prestacions actualitzades. A més, la majoria dels nous elements col·locats estan realitzats amb plàstic reciclat, contribuint així a fomentar un consum més conscient i sostenible. D’altra banda, també s’està canviant el paviment de cautxú per un de nou així com les tanques que delimiten l’àrea de joc.

La voluntat del consistori és anar renovant i actualitzant les àrees de joc infantil que calgui per a oferir espais adequats i segur als infants de Canovelles.

L’actuació, que té un cost de 72.184 euros, l’executa l’empresa Juegos Kompan, S.A i està previst que finalitzi abans no acabi aquest mes de març.

Darrera actualització: 10.03.2023 | 13:31