Canovelles habilita aules d’estudi a Can Palots

Divendres, 12 de juny de 2020 a les 14:35

Tenint en compte les peticions rebudes per part dels alumnes que durant aquests dies estan preparant les proves d’accés a la universitat (PAU), l’Ajuntament de Canovelles ha decidit posar a disposició de la ciutadania aules d’estudi a Can Palots. Les sales restaran obertes de dilluns a divendres, de 9 a 15 hores, i per fer-ne ús caldrà omplir el formulari que trobareu aquí.

La situació provocada per la Covid-19 ha fet que molts dels alumnes que s’estan preparant per les PAU 2020, que es realitzaran del 7 a 10 de juliol, ho hagin de fer fora de les aules. Habitualment s’oferien espais adequats per a l’estudi però la situació provocada per la Covid-19 i les obres a la biblioteca Frederica Montseny han provocat una manca d’equipaments disponibles.

Així i per tal de fer front a la necessitat de la ciutadania, l’Ajuntament de Canovelles ha habilitat aules d’estudi a Can Palots. Els espais estaran oberts de dilluns a divendres, a partir del dia 15 de juny i fins al dia 6 de juliol, tot just abans que comencin les PAU. L’horari de les aules d’estudi serà de 9 a 15 hores, i per tal de fer-ne ús caldrà reservar l’espai omplint el següent formulari.

L’objectiu és oferir un espai adequat per l’estudi garantint les mesures higièniques i de seguretat. És per això que cal reservar les sales, mantenir els aforaments màxims i seguir les instruccions del personal de Can Palots, que en tot moment indicarà on poden seure els usuaris i les mesures higièniques que cal mantenir.

Els usuaris hauran de respectar les normes i portar tot el material que necessitin per l’estudi. D’altra banda, cal destacar que les aules disposen de connexió wi-fi gratuïta.

 

Darrera actualització: 12.06.2020 | 14:37