Canovelles ha celebrat l’últim ple de l’any

Dimarts, 17 de desembre de 2019 a les 12:05

Aquest dilluns, 16 de desembre, s’ha realitzat l’últim ple de l’any a l’Ajuntament de Canovelles. Ha estat una sessió extraordinària, que ha servit per avançar en el procés de licitació del servei de neteja viària i de recollida, eliminació i tractament de residus municipals.

La sessió també ha servit per aprovar el conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental per a la realització del programa Treball i Formació.

 

Els punts de l'ordre del dia i les votacions de la sessió han estat les següents:

  1. Dictamen sobre l’aprovació del conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental per a la prestació d’assistència tècnica en el marc de la realització del Programa de Treball i Formació.

           Votacions: aprovat per unanimitat.

  1. Dictamen sobre l’aprovació de la modificació de la relació de llocs de treball de l’Ajuntament de Canovelles.

           Votacions: aprovat per unanimitat. 

  1. Dictamen sobre la sol·licitud de la declaració de la manca d’efectes ambientals significatius quant a modificació puntual del Pla General d’Ordenació Municipal, a l’àmbit de la Unitat d’Actuació-20 “Pallarés” de Canovelles, a l’Oficina Territorial d’Acció i Avaluació Ambiental.

            Votacions: aprovat per unanimitat.

  1. Dictamen sobre la consideració de la millor oferta presentada per contractar el servei de neteja viària i de recollida, eliminació i tractament de residus municipals del municipi de Canovelles.

Votacions: aprovat amb 15 vots a favor del Partit dels Socialistes de Catalunya, d’Esquerra Republicana de Catalunya i de Ciutadans; i 2 vots en contra d’En Comú Podem.

 

Darrera actualització: 17.12.2019 | 12:06