Canovelles fomenta la contractació de persones en atur

Dilluns, 24 de maig de 2021 a les 10:00

L’Ajuntament de Canovelles obre una línia d’ajuts directes dirigits a empreses o entitats sense ànim de lucre que contractin persones del municipi en situació d’atur. El termini per sol·licitar la subvenció és fins al 30 de novembre de 2021.

L’Ajuntament de Canovelles referma el seu compromís per al foment de la contractació i la reducció de la taxa d’atur del municipi. És per això que torna a convocar una línia de subvencions directes dirigides a persones físiques o jurídiques que contractin persones de Canovelles en situació d’atur. Les empreses que vulguin sol·licitar l’ajut hauran d’adherir-se com a empresa o entitat col·laboradora del Servei Local d’Ocupació (SLO) i formalitzar un contracte, per a un període no inferior a quatre mesos, amb una persona usuària d’aquest servei i derivada a l’oferta de treball.

Les empreses beneficiàries rebran l’equivalent al salari mínim interprofessional (SMI) de manera proporcional a la durada dels contractes que realitzin. Així, per a contractes de quatre mesos rebran l’equivalent a 1 vegada el SMI, per a contractes de cinc mesos rebran 1,25 vegades el SMI, i per a contractes de sis mesos o més rebran 1,5 vegades el SMI. A més, i amb l’objectiu de fomentar l’estabilitat laboral, en contractes indefinits d’inici o que es transformin en indefinits s’atorgarà un import addicional de 500€.

Els ajuts s’atorgaran per ordre de petició i fins a esgotar l’import total de la despesa. El termini per presentar les sol·licituds, que caldrà realitzar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Canovelles, és fins al 30 de novembre de 2021. I trobareu el tràmit a l’apartat de TRÀMITS DESTACATS, sota el títol “Subvenció a les activitats econòmiques que contractin persones en situació d'atur de Canovelles”.

Es poden consultar les bases de la convocatòria i les condicions per accedir-hi aquí

 

 

Darrera actualització: 21.05.2021 | 14:01