Canovelles engega el cicle musical Emergents

Dilluns, 14 de juny de 2021 a les 09:45

El Teatre Auditori Can Palots acull, durant el mes de juliol, la programació artística Emergents, un cicle de concerts que pretén donar veu i espai al talent local. Així, els tres primers dijous i divendres de juliol, a partir de les 21.30 hores, es podrà gaudir de diferents estils musicals de la mà d’artistes de proximitat. L’entrada és gratuïta.

L’Ajuntament de Canovelles aposta per impulsar i donar suport al talent local. És per això que engega Emergents, una programació musical que durant el mes de juliol oferirà el millor dels artistes de Canovelles a l’escenari gran del Teatre Auditori Can Palots.

Els concerts, que es realitzaran els tres primers dijous i divendres de juliol a partir de les 21.30 hores, inclouen estils musicals ben diferents, com el flamenc, rumba, folk o jazz.

El primer concert d’Emergents serà el dijous 1 de juliol amb la Cèlia Galan, que proposa un concert tranquil amb versions de música moderna en acústic. El dia 2 serà el torn d’Eco, integrat per Oriol Garell i Georgina Dagas, i que ens presenten un repertori propi de música d’autor. El 8 de juliol serà la formació integrada per Noa Briceño i Cèlia Varón, Ütopia, la que pujarà a l’escenari amb un concert de versions de música actual. I el dia 9, Arraigo, amb Rafa Ruiz, Jesús Galan i Natalio González, portarà a les butaques de Can Palots el bon rotllo de la rumba i el flamenc. El dia 15 serà el torn d’Acústiquem, amb la música intimista i amb influències del rock anglès i el folk americà de Miquel Fernández. Mentre que el 16 de juliol tancarà el cicle Emergents el cante jondo i la guitarra de Javi Rueda i David Jiménez.

L’entrada als espectacles és gratuïta. S’estableix un aforament limitat .

Darrera actualització: 30.06.2021 | 14:32