Canovelles encarregarà més de 8.500 hores de Servei d’Atenció Domiciliària per al 2022

Dimarts, 20 de juliol de 2021 a les 10:45

El consistori ha aprovat durant la sessió plenària del mes de juliol l’encàrrec d’hores del SAD per a l’any 2022. La sessió també ha servit per aprovar altres convenis o addendes en relació als serveis socials.

Canovelles ha aprovat encarregar al Servei d’Atenció Domiciliaria (SAD) un total de 6.900 hores de servei de cura a la persona i 1.650 hores d’atenció de cara al 2022. El SAD és un dels serveis inclòs dins la cartera dels Serveis Socials Bàsics i, des de la seva posada en marxa, s’han quadruplicat les hores d’atenció i s’han duplicat el nombre de persones ateses, que actualment són 132. El servei pretén garantir la qualitat de vida de les persones grans, donant suport per mantenir un entorn domèstic en condicions adequades d’habitabilitat i potenciant la seva autonomia personal.

La sessió també ha servit per aprovar l’addenda de pròrroga en relació amb el conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal per a la gestió i la prestació dels serveis socials, altres programes relatius al benestar social i polítiques d’igualtat.

Canovelles també ha aprovat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona per a la gestió de la Biblioteca Frederica Montseny, integrada a la xarxa de biblioteques municipals. I en l’àmbit mediambiental i urbanístic, s’ha aprovat inicialment l’ordenança municipal reguladora de la neteja de terrenys.

El plenari, a més, s’ha adherit a la declaració institucional de la Diputació de Barcelona amb motiu del 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI.

Darrera actualització: 20.07.2021 | 11:01