Canovelles commemorarà la Diada Nacional de Catalunya a Can Palots i amb restriccions per garantir la seguretat

Divendres, 4 de setembre de 2020 a les 10:45

La celebració de l’11 de setembre s’ha adaptat a la situació sanitària actual per tal de garantir la seguretat i minimitzar el contacte entre persones. Amb l’objectiu de limitar l’aforament, l’acte es traslladarà al Teatre Auditori de Can Palots i es restringirà a dues persones per cadascuna de les entitats participants.

L’acte institucional per commemorar la Diada Nacional de Catalunya, que començarà a les 10.30 hores, comptarà amb l’acompanyament musical de l’Adrià i la Núria Aguilera; continuarà amb el discurs institucional a càrrec de l’alcalde de Canovelles, Emilio Cordero; i acabarà amb l’ofrena floral, que es realitzarà al mateix escenari del Teatre Auditori de Can Palots.

Els germans Aguilera interpretaran diverses peces musicals a través de les quals faran un viatge al món per homenatjar algunes de les diferents cultures i nacionalitats presents a Canovelles. Amb motiu de la commemoració de l’11 de setembre, el viatge musical acabarà a Catalunya amb la interpretació de la peça País petit de Lluís Llach. 

Enguany, i tenint en compte la situació sanitària actual, no es realitzaran aquelles activitats que apleguen diferents grups de persones com la cantada de la Coral Rosa de Bardissa, la lectura de textos per part dels Pastorets, o la mostra de cultura popular on habitualment participen diverses entitats vinculades a la cultura tradicional catalana.

L’accés al Teatre Auditori de Can Palots serà limitat a dues persones per entitat o associació participant a l’ofrena floral. A més, per a poder tenir un registre dels assistents, l’organització demana confirmar l'assistència mitjançant el correu electrònic festes@canovelles.cat.

Darrera actualització: 04.09.2020 | 10:50