Canovelles commemora una Diada Nacional de Catalunya marcada per la pandèmia de la covi-19

Divendres, 11 de setembre de 2020 a les 12:15

La celebració de la Diada Nacional de Catalunya ha estat marcada per les mesures sanitàries de la covid-19. L’acte i l’ofrena floral, on finalment hi ha participat més d’una vintena d’entitats, s’ha celebrat al Teatre Auditori de Can Palots.

La commemoració de l’11 de setembre s’ha iniciat a les 10.30 hores amb la música de l’Adrià i la Núria Aguilera, que han realitzat un viatge sonor en homenatge a algunes de les cultures i nacionalitats que conformen el municipi de Canovelles. Així, ha sonat música d’arrels andaluses i extremenyes, melodies africanes i peces pròpies de Sud Amèrica. Tot per acabar amb la interpretació de l’Emigrant i País petit.

A continuació, l’alcalde de Canovelles, Emilio Cordero, ha realitzat el discurs institucional on ha posat de relleu la situació sanitària actual marcada per la covid-19. Cordero ha iniciat el discurs amb un record a totes aquelles persones que ens han deixat durant la pandèmia i que no han pogut ser acomiadades com sempre. També ha fet un agraïment als professionals que durant la pandèmia han treballat a primera línia i, en especial, als sanitaris i als mestres.

Per finalitzar l’acte, les entitats participants, un total de 22, han realitzat l’ofrena floral a l’escenari de Can Palots.

La situació sanitària ha marcat la celebració de l’11 de setembre. L’acte s’ha celebrat amb aforament limitat, en un espai diferent de l’habitual i eliminant totes aquelles activitats que tradicionalment aplegaven entitats i grups nombrosos de veïns i veïnes de Canovelles. A més, la participació s’ha limitat a un màxim de dues persones per entitat participant.

Podeu veure les imatges de la Diada 2020 aquí.

Darrera actualització: 11.09.2020 | 12:27