Can Palots es converteix en el centre neuràlgic de la cultura i l’art de Canovelles

Dijous, 9 de setembre de 2021 a les 14:50

A partir d’aquest nou curs, l’equipament de Can Palots es convertirà en el punt de trobada de l’art i la cultura de Canovelles, acollint els cursos i tallers que fins ara es realitzaven al Centre Cultural i convertint-se en el punt de referència d’entitats i associacions. A més, a l’equipament es continuarà oferint la programació escènica i artística habitual, entre la que s’inclouen exposicions i la programació d’Escena grAn.

Així, i a partir d’aquest mes de setembre, els serveis que fins ara es desenvolupaven a l’espai del Centre Cultural s’oferiran a Can Palots. En aquest equipament tindran lloc alguns dels tallers ja tradicionals, com els de guitarra, txi-kung, dibuix i puntura o puntes de coixí. A més, el passadís es converteix en una sala d’exposicions on durant el curs es mostraran treballs i projectes artístics en clau local.    

El canvi respon a una necessitat de reorganitzar els serveis municipals, tot agrupant aquells serveis que tenen relació entre sí al mateix equipament o a equipaments propers. D’aquesta manera, es pretén donar una millor atenció als usuaris i facilitar que sorgeixin sinèrgies i projectes col·laborats entre usuaris, entitats i Ajuntament.

La nova imatge de Can Palots

Aquesta reorganització també ha propiciat la renovació de la imatge de l’equipament. L’Ajuntament de Canovelles ha optat per mantenir, en gran part, el logotip de Can Palots, molt arrelat i reconegut per la ciutadania, tot incorporant la gamma de colors que va del blau al lila i que identificarà totes aquelles activitats de caire amateur o local. A més, s’incorpora el subtítol “Cultura i Arts” amb l’objectiu de fer visible la intenció d’aplegar tota iniciativa relacionada amb aquestes temàtiques, ja sigui exposicions, tallers, propostes escèniques, música, espectacles o propostes sorgides del moviment associatiu de Canovelles.

Informació i inscripcions per als tallers culturals

Enguany s’ofereixen tallers culturals de ceràmica manual, de torn, de puntes de coixí, de dibuix i pintura, de ganxet, i de restauració de mobles. També es proposa un curs intensiu d’iniciació al clown així com classes de Txi-kung terapèutic i Tai-txí. A més, se segueixen oferint els cursos de guitarra clàssica, elèctrica i flamenca.

Les inscripcions online, destinades als exalumnes del curs anterior, es realitzaran del 13 al 15 de setembre. El 13 de setembre s’obrirà el formulari per als residents a Canovelles, mentre que el dia 14 podran omplir el formulari d’inscripció aquelles persones de fora del municipi.

Les inscripcions presencials, que s’allargaran mentre hi hagi plaça, començaran el dia 20 per als exalumnes del curs anterior, el dia 22 per als residents a Canovelles i el dia 27 per a les persones de fora del municipi.

Podeu consultar l’oferta detallada i el procés d’inscripció dels tallers aquí.  

Darrera actualització: 09.09.2021 | 14:51

Imatges

Presentació de Can Palots cultura i arts Presentació de Can Palots cultura i arts Presentació de Can Palots cultura i arts