Aquesta setmana es torna a engegar el programa ‘Patis Oberts’

Dilluns, 23 de gener de 2023 a les 12:45

La iniciativa, que va veure la llum a finals de febrer del 2020, va quedar aturada a causa de la pandèmia. Ara es torna a posar en marxa ampliant el nombre d’espais oberts. Així, els patis de les escoles Congost i Joan Miró i de l’institut Bellulla restaran oberts al públic entre setmana, en horari de tarda.

La iniciativa, que va adreçada als infants i joves del municipi, els ofereix un espai on trobar-se i fer activitats, tot donant resposta a la necessitat expressada pels infants i joves del municipi per disposar d’espais saludables i segurs, on jugar de manera lliure i sense molestar la resta de persones que ocupen l’espai públic. De la mateixa manera, es vol propiciar la bona convivència i el respecte tant a les persones com a l’espai de joc.

Així, a partir d’aquest dilluns 23 de gener, els patis de les escoles Congost i Joan Miró i el de l’institut Bellulla restaran oberts al públic de dilluns a divendres, oferint un espai de joc lliure, segur i de fàcil accés.  L’horari serà el següent:

  • Pati de l’escola Joan Miró: de 17.30 a 20 hores
  • Pati de l’escola Congost: de 18 a 20 hores
  • Pati de l’institut Bellulla: de 17 a 20 hores

Experiències que precedeixen al projecte

Aquesta iniciativa se suma al programa ‘Obert fins a la matinada’ a través del qual el Servei d’Activitats Esportives (SAE) de l’Ajuntament de Canovelles ha posat a disposició dels joves de Canovelles les pistes esportives de l’escola Congost i la Pista Esportiva Polivalent.

L’‘Obert fins a la matinada’ es va dur a terme des de Sant Joan i fins al Nadal de l’any passat, i ha permès que més de 700 persones facin ús d’aquests espais amb una mitjana d’assistència diària de 40 persones. A més, ha fomentat el sorgiment d’activitats com els tornejos de futbol promogut pels educadors de carrer o la jornada de bàsquet impulsada pels tècnics del SAE i el club canovellí.

Darrera actualització: 23.01.2023 | 12:48