Aquest diumenge, Circ de Nadal a Can Palots amb l’espectacle COm la VIDa

Divendres, 11 de desembre de 2020 a les 12:25

La proposta de la companyia DesinfACTION, que combina música, teatre i clown, forma part de la programació de l’OFF Escena Gran I dona el tret de sortida a la programació nadalenca jove de Canovelles. Les entrades es poden adquirir a través del portal d’Escena Gran.

Les activitats nadalenques reserven, com cada any, un espai de la programació per al jovent canovellí. La primera cita és aquest diumenge, 13 de desembre, a les 17 h, amb la proposta COm la VIDa, un espectacle multidisciplinari de música, teatre i clown en directe de la Cia DesinfACTION, que s’emmarca en la celebració de la 4a edició del Circ de Nadal que organitza l’Assemblea de Joves Kndurgnt i el Consell de la Joventut (TUT).

En l’obra, creada en plena pandèmia, un equip de desinfecció cultural arriba a l'espai per eliminar la por i dibuixar somriures. La representació, que forma part de la programació de l’OFF Escena Gran, tindrà lloc al Teatre Auditori Can Palots, i les entrades es poden adquirir a través del portal d’Escena Gran.

Els tallers i els campionats de jocs, més activitats del Nadal Jove

Del 28 al 30 de desembre, el Nadal Jove arribarà a El Local cada tarda de 17 h a 20 h. La programació, destinada a joves de 12 a 17 anys, ve carregada de propostes per a tots els gustos. Cada dia, se celebrarà un campionat de slot del Club de Slot Canovelles i una LAN party (esdeveniment que reuneix un grup de persones amb els seus ordinadors per jugar, compartir i intercanviar informació) del TUT. A més a més d’aquestes activitats, dilluns, 28 de desembre, hi haurà un taller de dolços nadalencs impartit pels Joves KuinaLokal; dimarts, 29 de desembre, s’organitzarà un torneig del videojoc FIFA a càrrec del col·lectiu Gamer Balls, i dimecres, 30 de desembre, els Joves de KuinaLokal tornaran a enfarinar-se les mans amb un taller de decoració de galetes.

Per participar en les activitats, d’una durada d’una hora cadascuna, caldrà entregar el document de responsabilitat. L’aforament és limitat i només s’acceptarà l’accés de les persones que hagin fet reserva prèvia a través del correu joventut@canovelles.cat o bé d’un missatge privat al perfil d’Instagram d’El Local.

Darrera actualització: 11.12.2020 | 12:26