Aquest cap de setmana: Esport escolar, Caga Tió, activitats a la plaça de l’Amistat i Circ

Divendres, 20 de desembre de 2019 a les 12:15

Canovelles ha programat per a aquest cap de setmana diverses activitats emmarcat dins la programació nadalenca de Dies Gegants. En destaquen les activitats esportives, el Caga Tió de la colla de diables, les activitats proposades per Comerç Actiu i el cabaret i el taller de circ.

Aquest dissabte es posarà el punt i final a les 24 hores d’Esport Escolar que van començar dijous. El pavelló de Ca la Tona i el pavelló Tagamanent acull a alumnes de 3r de primària a 4t d’ESO. També dissabte, a partir de les 12 del migdia i al parc de la Pau, la colla de Diables de Canovelles organitza el tradicional Caga Tió. I durant el mateix matí, Comerç Actiu ha programat diverses activitats a la plaça de l’Amistat. De 10.30 h a 13.30 h hi haurà jocs i tallers infantils, photocall dels Pastorets de Canovelles i caldo.

Diumenge 22 de desembre, el Teatre Auditori de Can Palots acollirà el cabaret de circ, que comptarà amb un xou de foc, i el taller de circ, una activitat dirigida a joves a partir de 12 anys.

Podeu consultar la programació a l’agenda web de l’Ajuntament de Canovelles.

Darrera actualització: 20.12.2019 | 10:46