Alumnes de l’institut Domus d’Olivet visiten indrets històrics i emblemàtics de Canovelles

Dimarts, 15 de desembre de 2020 a les 12:30

Els alumnes han realitzat una sortida per conèixer i ubicar indrets com l’ermita de Bellulla, la Domus d’Olivet o la formatgeria local, La Cleda. L’activitat s’emmarca dins el projecte de coneixement de l’entorn que impulsa el servei de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Canovelles.

Prop d’una cinquantena d’alumnes de segon d’ESO de l’institut Domus d’Olivet han  realitzat una ruta guiada per Canovelles de la mà de l’Anna Fonoyet, guia professional i coneixedora de la història, el patrimoni i la cultura de Canovelles. Durant la jornada han descobert on estan situades les ermites de Bellulla i de Sant Just, o on es troba la Domus d’Olivet, que en aquest cas dóna nom al seu centre educatiu. A més, també han pogut visitar altres espais del municipi, com la formatgeria La Cleda o la cooperativa d’agricultura ecològica La Kosturika, empreses que porten el nom de Canovelles a escala internacional.

L’activitat realitzada s’inclou dins la Guia d’activitats i serveis per a l’educació i té l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni cultural, natural i social de Canovelles a través de la descoberta de l’entorn més proper.

Diversos grups d’alumnes d’altres escoles, de català o d’usuaris de la biblioteca ja han realitzat algunes d’aquestes sortides en edicions anteriors. I està previst que, durant el mes de gener, es facin més rutes guiades amb alumnes del mateix institut i també d’altres centres educatius.

 

Darrera actualització: 15.12.2020 | 10:43

Imatges

Visites guiades dos visites guiades 3