Afectacions al trànsit al voltant del viaducte sobre el riu Congost

Dilluns, 13 de maig de 2024 a les 12:15

A partir d'aquesta setmana, i amb motiu de les obres de desdoblament de la línia de tren R3, s'iniciaran les actuacions entorn dels pilars existents i dels que hauran de suportar el nou viaducte sobre el riu Congost. Les obres provocaran algunes restriccions a la zona.

El projecte preveu la construcció d'un nou pont de via única de més de 200 metres que es farà a tocar del que hi ha actualment al riu Congost. Aquesta actuació implicarà algunes restriccions per al trànsit rodat al carrer de la Riera i al seu enllaç amb el passeig de la Ribera a l'altura del carrer de Santa Madrona.

Concretament:

  • Es restringeix la circulació de vehicles al primer tram del carrer de la Riera, el que conflueix amb el passeig de la Ribera. Així, del passeig de la Riera fins al carrer d'Anglaterra no hi podran circular vehicles, a excepció dels que hagin d'accedir a les empreses situades en el primer tram. En aquest cas, els vehicles que hi accedeixin hauran de sortir pel mateix tram de carrer.
  • Els vehicles que circulin pel carrer de Santa Madrona es veuran obligats a girar a la dreta, cap al passeig de Mercè Rodoreda sense possibilitat d'accedir al carrer de la Riera.
  • D'altra banda, al passeig de la Ribera es realitzaran alguns desviaments mentre es facin actuacions als pilars. No obstant això, està previst que no es talli la circulació de vehicles en cap moment.

Les restriccions s'aniran aplicant de manera esglaonada tenint en compte les necessitats de l'obra en cada moment.

D'altra banda, cal destacar que l'aparcament sota la via del tren, situat al passeig de la Ribera, continua tancat al públic i es mantindrà d'aquesta manera fins que acabin les obres d'ADIF per al desdoblament de la línia.

 

 

Darrera actualització: 14.05.2024 | 13:10