Activitats gratuïtes, del 25 de maig al 6 de juliol, per cloure el curs de tallers culturals

Dilluns, 15 de maig de 2023 a les 12:30

La cloenda dels tallers culturals comptarà amb mostres de música i dansa, exposicions i tallers oberts al públic que els permetran fer un tastet de ceràmica, Tai-Txi i manualitats en família.

Les activitats començaran el 25 de maig amb un taller de Rakú (ceràmica) a l’aire lliure, obert per a qui vulgui observar com es fan aquestes peces i per a qui vulgui provar de fer-ne una.

El divendres 2 de juny, de les 18 a les 20 hores, tindran lloc les audicions de guitarra clàssica, elèctrica i flamenca, així com la mostra del taller de dansa. A més, s’inaugurarà l’exposició dels treballs realitzats als diversos tallers culturals, una mostra que es podrà veure a la sala Arimany fins al 22 de juny.

La programació també inclou activats d’Art en família. Concretament, s’han programat dues sessions d’un taller de decoració de galetes i dues sessions més per fer estels. Així, les famílies que hi vulguin participar poden escollir entre una de les dues dates proposades. En aquest cas, i a causa de l’existència d’un límit de places, cal inscriure’s prèviament a Can Palots.

L’última de les activitats programades serà el 6 de juliol amb la cloenda del taller de teatre, una activitat també inclosa en la programació del cicle Emergents. El Grup de Teatre Amateur de Canovelles, dirigit per Maria Manau, portarà sobre l’escenari Desierto.

 

 

Darrera actualització: 15.05.2023 | 12:25

Imatges