Acció de vacunació dirigida a la població més gran de 18 anys assignada al CAP Canovelles

Dimecres, 8 de setembre de 2021 a les 13:40

Es farà el divendres 10 de setembre, de 10 a 13h i de 15 a 19:30h al CAP Canovelles.

Amb l’objectiu d’incentivar la vacunació contra la Covid-19 i fer-la el més accessible possible, el divendres 10 de setembre es durà a terme una acció puntual de vacunació contra la Covid-19, per a la població a partir de 18 anys assignada al CAP Canovelles. Així doncs, totes les persones d’aquesta franja d’edat que vulguin vacunar-se el proper divendres, poden dirigir-se al CAP Canovelles (c/ de la Indústria, nº23) de 10 a 13h o de 15 a 19.30h.

Aquests propers dies i setmanes són claus per aconseguir augmentar el màxim possible la cobertura vacunal abans de l’inici del curs -tant escolar, com laboral com del lleure-. Aquesta represa de l’activitat comportarà retrobament i mobilitat. Per això, es posen tots els esforços per aconseguir la immunització i es fa una crida a la població que encara no està vacunada, a que ho faci. Igualment, es recorda que per estar ben protegits, cal comptar amb la pauta completa de vacunació.

A part de l’acció puntual de vacunació del dia 10 al CAP Canovelles, per vacunar-se es pot demanar hora a través del web vacunacovidsalut.cat o dirigir-se a un dels punts habilitats per vacunar-se sense cita prèvia. Trobareu més informació sobre aquests punts aquí: https://canalsalut.gencat.cat/vacuna-sense-cita  

 

Informació elaborada per l’Institut Català de la Salut (ICS)

 

Darrera actualització: 08.09.2021 | 13:44