Acció de vacunació dirigida a la població de 12 a 20 anys assignada al CAP Canovelles

Divendres, 3 de setembre de 2021 a les 14:50

Es farà el dimarts 7 de setembre, de 15 a 19.30h, al CAP Canovelles.

Amb l’objectiu d’incentivar la vacunació contra la Covid-19 i fer-la el més accessible possible, el dimarts 7 de setembre es durà a terme una acció puntual de vacunació contra la Covid-19, per a la població de 12 a 20 anys assignada al CAP Canovelles. Així doncs, el proper dimarts, totes les persones d’aquesta franja d’edat que vulguin vacunar-se, poden dirigir-se al CAP de 15 a 19.30h.

Cal tenir en compte que les persones de 12 a 15 anys han d’anar acompanyades del seu pare, mare o tutor/a legal. En cas que no els puguin acompanyar, han d’anar amb algú que estigui correctament autoritzat, mitjançant l’autorització d’acompanyament que es pot descarregar a CanalSalut.

Aquests propers dies i setmanes són claus per aconseguir augmentar el màxim possible la cobertura vacunal abans de l’inici del curs -tant escolar, com laboral com del lleure-. Aquesta represa de l’activitat comportarà retrobament i mobilitat. Per això, es posen tots els esforços per aconseguir la immunització i es fa una crida a la població que encara no està vacunada, a que ho faci. Igualment, es recorda que per estar ben protegits, cal comptar amb la pauta completa de vacunació.

A part de l’acció puntual de vacunació del dia 7 al CAP Canovelles, per vacunar-se es pot demanar hora a través del web vacunacovidsalut.cat o dirigir-se a un dels punts habilitats per vacunar-se sense cita prèvia. Trobareu més informació sobre aquests punts aquí: https://canalsalut.gencat.cat/vacuna-sense-cita  

 

Informació elaborada per l’Institut Català de la Salut (ICS)

 

Darrera actualització: 03.09.2021 | 14:51