A partir del 4 de setembre ja podeu realitzar les preinscripcions online per als tallers del Centre Cultural

Dimecres, 28 d'agost de 2019 a les 10:00

El 4 de setembre, el Centre Cultural obre inscripcions per via telemàtica a exalumnes, i a partir del 12 de setembre es començaran a realitzar les inscripcions presencials.

Si ets exalumne d’algun taller del curs 2018-2019 del Centre Cultural, vols tornar a cursar-ne un  i ets resident a Canovelles, a partir del 4 de setembre podràs inscriure-t'hi per via telemàtica.  Pots apuntar-te a través del web a tots els tallers, excepte al de piano i guitarra clàssica, fins al 6 de setembre. Per als exalumnes no residents a Canovelles, el període d’inscripció per Internet serà del 5 al 6 de setembre. Les inscripcions presencials es podran fer de dilluns a divendres de 16 h a 21 h a partir del 12 de setembre per als residents a Canovelles, a partir del 13 per als alumnes del curs anterior que no resideixin al municipi, i a partir del 17 de setembre per a les persones de fora de Canovelles. Els tallers s’iniciaran la setmana del 30 de setembre al 4 d’octubre i acabaran al mes de maig de 2020.

 

Període d’inscripcions                       

PREINSCRIPCIONS ONLINE* EXALUMNES CURS 18-19:

*Tots els tallers excepte piano i guitarra clàssica. A partir de les 9h de dimecres dia 4.

  • Del 4 al 6 de setembre: residents Canovelles.
  • Del 5 al 6 de setembre: no residents a Canovelles.

INSCRIPCIONS PRESENCIALS:

De dilluns a divendres de 16 a 21h. Places limitades.

  • 12 de setembre: inici per als residents a Canovelles.
  • 13 de setembre: inici per als alumnes del curs anterior de fora de Canovelles.  
  • 17 setembre: inici per a persones  de fora de Canovelles.                

 

Tallers per triar i remenar

El Centre Cultural ofereix una gran varietat de tallers de diverses disciplines. Per explotar l’expressió i la creativitat, en trobareu de ceràmica manual i torn, puntes de coixí, dibuix i pintura, i manualitats. Per incrementar la salut i el creixement personal, n’hi ha de ioga i meditació, i txi-kung terapèutic i tai-txi. També trobareu altres recursos: us podeu apuntar a l’Aula de restauració de mobles, pintura decorativa i tapisseria, a l’intensiu d0Speaking en anglès, a la iniciació a la fotografia digital i rèflex, a les sortides fotogràfiques locals, al punt de trobada de ganxet o a la cuina vegetariana, vegana  i macrobiòtica. I pel que fa a la música, s’ofereix piano, guitarra, guitarra elèctrica i flamenca, cant (per a joves i adults), llenguatge musical i teatre musical de playback per a adults. A més, aquest nou curs tornarà el Casalet infantil Cuinart i familiar.

Als documents adjunts, podeu consultar l’oferta de tallers i activitats, així com el calendari per al proper curs. I a partir del 4 de setembre podreu fer la inscripció online aquí.

Darrera actualització: 28.08.2019 | 10:20