Lliurats els premis M. Lluïsa Prat i els reconeixements del programa Empresa Educa

Dimecres, 29 de juny de 2022 a les 10:00

Aquest dimarts s’han lliurat els premis literaris i de recerca M. Lluïsa Prat, uns guardons en reconeixement a l’esforç i la creativitat de l’alumnat de les escoles de Canovelles. A més, també s’ha realitzat el reconeixement als participants al programa Empresa Educa.

Els reconeixements s’han lliurat de manera conjunta al Teatre Auditori de Can Palots, en un acte que s’emmarcava dins l’últim Consell Escolar Municipal (CEM) del curs. 

Premis  M. Lluïsa Prat 2022

Pel que fa a la primera categoria, el premi al millor treball de recerca de batxillerat ha estat per Paula Montes Martínez pel treball anomenat “TCA, La nova epidèmia silenciosa”. Mentre que el millor projecte de recerca de quart d’ESO ha estat per Abril Sánchez León, Marta Moreno Martín, Ariadna Gallardo Martínez i Ariadna Vallejera Pujal pel treball anomenat “Estudi nutricional de l’alumnat de 4t d’ESO”.

En el marc de la segona categoria dedicada a treballs literaris, el millor treball presentat per alumnes de 6è de primària ha estat, en narrativa, “Backrooms” d’Alex Cano Rodríguez i Laura Taboada Sánchez, i, en còmic, “La butxaca màgica” de Jiaxin Lin. El millor treball presentat per alumnes de 2n d’ESO ha estat, en narrativa, “Un estel que no volia brillar” de Joel Pérez Zaragoza i, en còmic, “Santa Jordina” de Sara Arnela González. Pel que fa als alumnes d’educació d’adults de nivell GES, la guanyadora ha estat Cristina Bonachela Caballero per “Los últimos de la Tierra”, i el millor treball presentat per alumnes d’educació d’adults de nivell instrumental ha estat “Canovelles” de Aicha Haji.

A més, durant l’acte també s’ha reconegut a Adrià López Machuca, l’alumne de Canovelles que durant el curs 2020-2021 va treure la millor nota de selectivitat amb una puntuació de 8,80 a la part general, arribant als 12,40 punts amb les assignatures específiques.

Reconeixements Empresa Educa 2022

El programa Empresa Educa s'adreça a l'alumnat de 3r i 4t curs d'ESO i té la voluntat d'atendre els diferents ritmes d'aprenentatge dels alumnes, apropar-los al món laboral i fer possible l'augment de la seva autoestima. Els de 3r participen a l’Aula Taller mentre que els de 4t realitzen pràctiques a empreses.

Enguany s’ha reconegut la tasca de 18 alumnes i 11 empreses. Els alumnes que han fet pràctiques a empreses han estat Abdoulaye Balde Seydy, Ainhoa Córdoba Bergara, Benahissa Hahaouari Lemrabet, Daniel Alejandro Pérez González, Elias El Lahioui Benchakra, Godwin Adjei Kofi, Iker Rodríguez Mariblanca, Lucia Vázquez Ruiz, Marc Salazar Del Pino, Martina Rodriguez Morales, Oscar Sánchez Pérez, Sakina Benrhimou Drissi, Sara Kriouech Tarchi i Zoraida Dalmeda Ostos, Anatolii Kufaiev, Dmytro Sapsay, Ibrahima Daffe i Yulianna Vatlsav.                                          

Aquesta formació l’han realitzada a 8 empreses o escoles diferents: Clínica dental Bocabulari, Escola Bressol Municipal Marta Mata, Escola Congost, Escola Jacint Verdaguer, Fersix Serigrafia, MIRAS Planxa i pintura, Parc Estudi, Rycamo, Autounión Canovelles, Braseria Parapapiu i VOLVET Serveis veterinaris.

 

Podeu veure les imatges de l'acte a l'àlbum de Flickr de l'Ajuntament de Canovelles

 

Darrera actualització: 29.06.2022 | 10:30