Informació sobre els confinaments de grups estables als centres educatius de Canovelles

Divendres, 9 d'octubre de 2020 a les 15:50

Actualment a Canovelles hi ha dos grups estables en quarantena: un a l’escola Joan Miró i un altre a l’institut Domus d’Olivet. La resta de grups que havien estat confinats ja han acabat la quarantena.

A l’escola Joan Miró s’ha confinat un grup de P4 i P5 amb un total de 17 alumnes i 3 docents. Per la seva part, a l’institut Domus d’Olivet s’ha confinat una classe de 21 alumnes.

Els grups confinats de l’escola Els Quatre Vents, l’escola Jacint Verdaguer i l’institut Bellulla ja han finalitzat la quaranta i, o bé ja han tornat a les aules, o bé ho faran el proper dilluns. Tampoc hi ha cap grup confinat a l’escola Congost, al Centre de Formació d’Adults i a l’Escola Bressol Municipal Marta Mata.

Cal destacar que els centres educatius de Canovelles segueixen estrictament els protocols establerts per evitar la propagació de la covid-19 i actuen de manera efectiva davant l’aparició de qualsevol cas positiu.

Des de l’Ajuntament de Canovelles es recorda que és molt important informar-se a través de canals oficials i no difondre informacions no contrastades. Podeu seguir l’actualitat dels centres educatius a l’espai Escola segura.

Darrera actualització: 09.10.2020 | 15:32