26 i 27 de desembre i 2 de gener...Pastorets de Canovelles!

Dijous, 24 de desembre de 2020 a les 10:00

Un any diferent, uns pastorets diferents. Amb la meitat d’actors, assajos virtuals i la incertesa constant però amb l'esperit dels Pastorets de sempre. Les entrades es poden adquirir al web d’Escena Gran.

La Comissió Sant Antoni Abat tirar endavant una nova edició dels Pastorets de Canovelles i pujar a l’escenari del Teatre Auditori Can Palots els dies 26 i 27 de desembre, i el 2 de gener. Les entrades només es poden adquirir a la web d’Escena Gran i cal tenir en compte que l’aforament està limitat seguint les mesures de prevenció per evitar la propagació de la covid-19.

Enguany, i amb motiu de la situació sanitària actual, l’entitat representa una adaptació de l’obra pròpia Àngels, Dimonis i...Pastorets? Sobre l’escenari veurem una aferrissada discussió entre Déu i la seva mà dreta que dóna peu a la lluita entre el Bé i el Mal, travessant la historia de la humanitat per acabar en un petit indret anomenat Canovelles on un grup d'actors es prepara per representar “Els Pastorets”… si res més no s'hi interposa.

Després de veure com la pandèmia capgirava tots els seus plans, l’entitat va encetar aquesta tardor un debat per valorar la continuïtat dels Pastorets aquest Nadal. “Quan va acabar l’última representació d’Àngels, Dimonis i...Pastorets? que vam estrenar per celebrar els 25 anys, ens plantejàvem si deixar enrere el text de Folch i Torres i centrar-nos en la nova obra ampliant escenes o tornar a apostar pel text que portàvem representat tants anys. El que no ens imaginàvem per a res era viure una pandèmia que ho capgirés tot”, apunten. Finalment, però, l’equip ha apostat per adaptar-se a les noves mesures de seguretat i per continuar representant l’obra de creació pròpia. D’aquesta manera, han fet les trobades i els assajos virtualment, i han ajustat el guió, reduint el número de personatges, per tal de respectar la distància entre actors. Tot i això, asseguren que l’essència de l’obra “continua sent la mateixa que l’any passat: el Bé, el Mal, i uns Pastorets molt peculiars però, sobretot, únics”.

Darrera actualització: 22.12.2020 | 15:26