17 de maig, Dia Internacional contra l’LGTBI-fòbia

Dijous, 13 de maig de 2021 a les 12:15

L’Ajuntament de Canovelles se suma a la commemoració del Dia Internacional contra la Discriminació per Orientació Sexual, Expressió i Identitat de Gènere, i anima a la ciutadania a mostrar el seu compromís amb la diversitat posant la bandera LGTBI als balcons.

El proper 17 de maig és el Dia Internacional Contra la Discriminació per Orientació Sexual, Expressió i Identitat de Gènere, i es commemora que el 17 de maig de 1990 l’OMS va retirar l’homosexualitat de la seva llista de malalties.

Des de l’ajuntament de Canovelles juntament amb la Comissió de Coordinació del Consell Nacional LGTBI de la Generalitat de Catalunya s’anima a tota la ciutadania de Canovelles a celebrar aquesta jornada de manera pública per ajudar a erradicar l’LGTBI-fòbia a tot el territori.

És per això que del servei de Polítiques d’Igualtat i Col·lectivitat s’emplaça a la ciutadania que, el proper 17 de maig, faci visible el seu compromís envers la diversitat i el rebuig a l’LGTBI-fòbia, en especial ara que sectors ultres intenten invisibilitzar de nou el col·lectiu LGTBI i estigmatitzar les persones trans.

D’entre les moltes possibilitats de mostra d’aquest compromís envers la diversitat, es proposa a la ciutadania penjar la bandera LGTBI al balcó (a l’Ajuntament així ho farem) i, als comerciants, omplir els aparadors dels colors de l’arc de Sant Martí. De la mateixa manera, s’anima a les escoles a fer tallers i debatre sobre diversitat i assetjament a les aules, i s’insta als clubs esportius a posar la bandera o símbol LGTBI durant aquesta setmana.

Darrera actualització: 13.05.2021 | 12:16