“Junts fem comerç, fem Canovelles”, la campanya de promoció comercial de Canovelles

Dimarts, 21 de juliol de 2020 a les 17:20

Canovelles engega una campanya comercial sota el títol “Junts fem comerç, fem Canovelles” que té per objectiu promocionar el comerç local i ajudar al sector a reprendre la seva activitat després de la crisi provocada per la pandèmia de la covid-19.

Tal com indica l’eslògan d’aquesta campanya, que consta d’un vídeo promocional i una imatge gràfica associada, es vol posar l’accent en la unitat com a poble tot incidint en el paper que tenen els espais comuns i els comerços del municipi.

Al vídeo, protagonitzat pels comerciants, s’hi poden veure prop d’una quinzena d’establiments com a mostra de l’àmplia varietat de productes i serveis que es poden trobar a Canovelles. A més, es posen de relleu el caràcter proper i el coneixement expert dels botiguers i botigueres del poble. Tot amb un missatge final que incita als consumidors a tornar a entrar als bars, restaurants i botigues del poble.

La campanya ha estat realitzada per l’Ajuntament de Canovelles i ha comptat amb la col·laboració de l’associació de comerciants Comerç Actiu Canovelles. El vídeo ha estat encarregat al creador audiovisual Juanjo Bermejo mentre que el grafisme ha estat realitzat per la dissenyadora Anna Fonoyet.

El comerç local durant la pandèmia. Gràcies per la vostra feina!

Divers, amable, proper i amb productes de proximitat, el comerç de Canovelles és un dels trets diferencials del municipi. Els botiguers i restauradors ajuden a teixir i donar vida la xarxa social de Canovelles, alhora que omplen els carrers de vida i es converteixen el punt de trobada de molts veïns i veïnes. A més, durant el confinament, els comerços de Canovelles no només han garantit els productes de primera necessitat sinó que s’han posat a disposició del consistori i de la ciutadania fent dels seus establiments els punts de distribució de mascaretes, per exemple, o aportant els seus recursos tècnics i humans per ajudar durant la gestió de la pandèmia.

Així la campanya pretén donar les gràcies per la feina feta i, alhora, recordar als ciutadans la importància d’apostar pel comerç de proximitat i per aquelles persones que ens han cuidat durant el confinament, ja sigui posant en risc la seva salut i aixecant la persiana per garantir els productes bàsics o bé tancant els seus establiments per responsabilitat social tot i deixar de facturar durant molts mesos.

Darrera actualització: 21.07.2020 | 17:24