Consulta a les persones majors de 60 anys

Dilluns, 7 de novembre de 2022 a les 11:00

PROCÉS

En el marc de l’elaboració del pla d’acció del projecte “Ciutats amigues amb les persones grans”, Canovelles engresca a la població major de 60 anys a dir la seva.

L’Ajuntament de Canovelles, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha començat a elaborar el pla d’acció del projecte “Ciutats amigues amb les persones grans”, una iniciativa que té per objectiu fer de Canovelles una ciutat més amable per a les persones grans i, en general, per a tota la ciutadania. Per fer-ho, és necessari conèixer les percepcions i l’opinió de les persones grans, els protagonistes d’aquest pla d’acció.

És per això que durant el mes de novembre de 2022, les persones majors de 60 anys han pogut omplir l’enquesta, totalment anònima, que servirà per decidir les actuacions que ajudin a millorar la ciutat per a les persones grans durant els pròxims anys.

RESULTATS

S'han realitzat un total de 256 enquestes. Els resultats mostren que les persones grans participants en l’enquesta puntuen Canovelles amb un 7,4 sobre 10. La valoració de Canovelles augmenta entre les persones més grans. Les persones
entre 60 i 70 puntuen Canovelles amb un 7,1 mentre que a les que tenen més de 81 puntuen amb un 7,8. A continuació podeu consultar el resum executiu de la diagnosi, on s'analitzen els resultat de les enquestes. 

EXECUCIÓ

  • 6 de març de 2024: Està previst que el pla d'acció del projecte "Ciutats amigues amb les persones grans" s'aprovi en la propera sessió plenària del 2 d'abril. Mentre podeu consultar el pla d'acció aquí

 

Darrera actualització: 06.03.2024 | 10:53