Avui Canovelles n.129

Dijous, 6 de juliol de 2023 a les 09:30

L’edició 129 de l’Avui Canovelles, que inclou l’espacial de la Festa Major 2023, ja s’està distribuint. El butlletí també inclou la informació detallada sobre el resultat de les eleccions municipal, la constitució del nou Ajuntament i l’organització municipal per al mandat 2023-2027.  

A l’Avui Canovelles129 podeu conèixer el perfil dels regidors i les regidores que conformen el ple del consistori. I a l’apartat de notícies, coneixereu com avança el projecte d’urbanització de Ca la Piua, entre d’altres.

L’especial de Festa Major trobareu tota la informació sobre la Festa Major i sobre les activitats de la setmana prèvia al cap de setmana del 21 al 24 de juliol. Coneixereu en detall la programació, els espectacles programats, les activitats familiar així com qui seran els pregoners i el relator d’aquest 2023.

Pel que fa als apartats de cultura i societat, s’inclou informació sobre la nova programació d’Escena grAn a Can Palots i sobre les activitats de cultura popular realitzades durant els últims mesos. També descobrireu la feina feta pel Consell d’infants, els alumnes guardonats als premis M. Lluïsa Prat o els guardons lliurats durant la Gala dels Millors Esportistes de Canovelles.

Fe d’errates:

  • P.5 El nom del regidor encarregat de les regidories de Bon govern, transparència i atenció a la ciutadania, de Transformació digital; i de Planificació urbanística i regeneració urbana és Alejandro Moral (No Alejandro Gallego, tal com s’indica per error als quadres de la notícia central). Aquesta errada s’ha corregit a la versió digital i només existeix a l’edició en paper.
  • P.8 La pel·lícula que es projectarà dilluns 17 a les 22 hores és Bullet Train (No ‘Avatar. El sentit de l’aigua’, tal com s’indica per error a la imatge i al cos de la notícia).

 

Darrera actualització: 06.07.2023 | 10:55