Avui Canovelles n.122

Dimecres, 15 de desembre de 2021 a les 13:45

L’edició número 122 de l’Avui Canovelles, que ja s’ha començat a repartir, inclou l’especial nadalenc on trobareu la programació i informació detallada sobre alguns dels actes que es realitzaran durant aquest Nadal, com el campament reial, la cavalcada de Reis, el Parc de Nadal o les activitats del Nadal Jove.

A l’edició d’aquest mes de desembre també s’inclou informació detallada sobre les ordenances fiscals i el pressupost municipal per al 2022. A l’apartat d’educació, s’explica el procés de creació del Consell d’Infants de Canovelles i, pel que fa a la gent gran, s’inclou informació sobre el 53è Homenatge a la Vellesa.

Pel que fa a l’apartat de cultura i patrimoni s’inclou la programació escènica a Can Palots i un recull d’imatges de les primeres Jornades medievals de Canovelles. I en esports, recordem com va anar la Gala dels millors esportistes 2021.

Per últim, a la contrada podeu llegir l’entrevista al Sindicat d’Estudiants de l’Institut Bellulla, als Diables de Canovelles i a la Colla Gegantera, entitats encarregades de reprendre esdeveniments d’oci nocturn.

Darrera actualització: 10.11.2022 | 16:22