Avui Canovelles n.119

Dijous, 6 de maig de 2021 a les 11:00

Aquest dijous s’ha començat a repartir l’Avui Canovelles 119. L’edició del mes de maig inclou un espai dedicat a fer balanç de les accions que s’han dut a terme des de les passades eleccions municipals celebrades el maig de 2019. A més, podreu fer un repàs de les imatges més destacades de l’Aplec, de la Diada de Sant Jordi i de l’elaboració del documental sobre la memòria històrica de Canovelles.

L’Avui Canovelles 119 inclou informació sobre l’elaboració del Pla Local d’Infància i Adolescència i del Pla Local de Salut, dos documents que marcaran el full de ruta de les accions que caldrà realitzar durant els propers anys. Pel que fa al comerç, trobareu informació sobre els nous ajuts econòmics per al sector comercial i el nou Servei d’Assessorament Lingüístic.

També hi ha notícies sobre el funcionament de l’OAC a l’escola bressol Sant Jordi, la declaració de Canovelles com a zona de seguretat amb prohibició de caça, o la preparació dels diferents casals d’estiu 2021.

En esports, s’inclou informació sobre la Daniela Terol, estrella de l’skate que entrena a Canovelles, i sobre el Tast de la Mitja. Mentre que els protagonistes de la contraportada són les persones que formen part de dues entitats solidàries de Canovelles: “Sent per mi i jo sentiré per tu” i “Consciencia’t”.  

Darrera actualització: 10.11.2022 | 16:21