Avui Canovelles n.118

Dijous, 4 de març de 2021 a les 10:00

Aquest dijous s’ha començat a repartir l’Avui Canovelles 118 corresponent al mes de març. Aquesta edició inclou un especial sobre el patrimoni del municipi on podreu llegir les novetats respecte a les restes neolítiques de Ca l’Estrada, els projectes que s’han engegat entorn de la memòria històrica del municipi i articles, com el de l’historiador Joan Garriga, que ens parla de l’Hospital de Gernika.

L’Avui Canovelles també inclou informació sobre el servei de recollida de poda, la deixalleria, l’obertura del pas sota la via del tren o les obres del barri de Joan Miro. Pel que fa a l’educació, destaquen les portes obertes a les escoles i la difusió sobre el patrimoni a la comunitat educativa, ja sigui a través de visites al centre d’interpretació o a l’espai didàctic virtual.

També podeu veure un recull de les imatges del carnaval 2021, que enguany s’ha celebrat de manera ben diferent; descobrir la programació amb motiu del 8M; i fer un repàs a l’actualitat esportiva d’alguns clubs canovellins.

Ah! I no us perdeu la contraportada! Parlen amb nosaltres, del passat de Canovelles, la Maria Gispert i la Maria Agustí.

Darrera actualització: 10.11.2022 | 16:21