Avui Canovelles n.112

Dimarts, 15 d'octubre de 2019 a les 10:30

Ja podeu descarregar l’Avui Canovelles n.112, que des del divendres dia 11 d’octubre està al carrer. En aquesta edició podeu trobar informació sobre la IV Jornada del Càncer de Mama, el cicle els tallers per a dones, la celebració del Dia Internacional per la Pau o l’estat de les obres més destacades que s’estan realitzant al municipi.

El butlletí municipal també reserva un espai per a explicar com ha estat l’inici del curs escolar així com l’experiència a Brussel·les de l’Escola Joan Miró, que s’ha convertit en ambaixadora STEAM Europea. També trobareu informació sobre la Ruta de Tapes de Canovelles i un recull d’imatges de la Diada Nacional de Catalunya, entre d’altres.

En l’àmbit cultural, trobareu informació sobre la programació del Teatre Auditori de Can Palots, els assajos dels Pastorets i els projectes que s’estan impulsant des del Centre Cultural. A més, i per primer cop, es publica en paper el recull de les cròniques de la Festa Major dels Cans i les Ovelles 2019, uns textos que va realitzar Raúl del Valle.

La contraportada està dedicada a la Dra. Eulàlia Cladellas, metge de família del CAP de Canovelles i impulsora del grup de comunicació d’autoajuda per a pacients amb càncer de mama.

Darrera actualització: 08.07.2021 | 10:58