Avui Canovelles n.109

Dimarts, 18 de desembre de 2018 a les 00:00

El Nadal és el protagonista absolut d'aquest número 109 de l'Avui Canovelles!

Els Pastorets, els Dies Gegants, les activitats als carrers comercials, la cavalcada de Reis, la festa de Cap d'Any, el Nadal al Centre Cultural i la campanya Cap nen sense joguina són algunes de les propostes per aquestes dates. A les pàgines centrals, 8 i 9, trobareu tota la programació perquè gaudiu del Nadal amb tota la família.

L'Avui Canovelles conté també pàgines dedicades a Educació, amb les principals novetats i activitats dels centres educatius, i a Cultura, amb la propera programació a Can Palots i les activitats i exposicions previstes per aquests propers mesos. Així mateix, destaca la notícia sobre els pressupostos del 2019 i la pàgina dedicada a Serveis a les persones, amb totes les activitats adreçades a la gent gran, com és el recent Homenatge a la Vellesa.

La contraportada d'aquest número és molt i molt especial perquè l'entrevista està adreçada a Ses Majestats els Reis d'Orient que, molt amablement, han contestat tots els nostres dubtes a través d'una carta. No us la podeu perdre!

Darrera actualització: 18.12.2018 | 13:55