Avui Canovelles n.104

Dimarts, 27 de març de 2018 a les 13:00

A l'Avui Canovelles n. 104 trobareu l'especial de Carnaval amb totes les fotos de les comparses participants a la Rua de Carnaval d'enguany. A més, destaca a portada les obres en curs de la futura nova Escola Els Quatre Vents, així com la Seu Electrònica de Canovelles, novetat que facilitarà les gestions i tràmits de la ciutadania amb l'Ajuntament. 

A l'interior trobareu pàgines dedicades a Educació, amb la Festa de l'Escola Pública i altres experiències singulars educatives; a Serveis a les Persones, amb la celebració del Dia Internacional de la Dona; i a Cultura, amb tota la informació referent a la celebració de L'Aplec i Sant Jordi, a més de les novetats dels diferents equipaments culturals: la Biblioteca, el Teatre Auditori Can Palots i el Centre Cultural, entre d'altres. També destaca la pàgina dedicada a les tecnologies de la informació i la comunicació (pàgina 3 i pàgina 11) i la pàgina amb el resum de les principals activitats esportives i fites aconseguides pels veïns i veïnes de Canovelles pel que fa a la natació sincronitzada, l'atletisme o el bàsquet, entre d'altres. 

Les entrevistes breus amb l'opinió dels veïns i veïnes sobre els diferents temes que omplen l'Avui Canovelles segueix sent la tònica general de l'edició, que també compta amb una contraportada dedicada a les monitores del grup EINA. 

Darrera actualització: 06.09.2019 | 13:27